Авторизація

Шоу-біз та культура
Анастасія Приходько: «У мене багато шанувальників і в Криму, і в Росії»
13.02.2016 о 18:31
image

Співачка Анастасія Приходько за останні два роки суттєво змінила своє життя та творчі плани. Зробити радикальний крок її змусили трагічні події в Україні. Й вона стала однією з небагатьох українських виконавців, котрі заради своєї патріотичної позиції здатні піти на все.

В інтерв'ю кореспонденту «Є!» Анастасія поділилася не лише творчістю, але й емоціями, переживаннями й незламною силою духу, яка, без сумніву, гідна поваги.

- Анастасіє, я читала ваші коментарі з приводу результатів національно відбору на «Євробачення», але все ж хочеться запитати: чи не вважаєте ви, що занизькі оцінки від членів журі були через особливе ставлення до вас декотрих з його членів. Особливо це стосується вашої колишньої співпраці з Костянтином Меладзе?

- Пісня готувалась для європейського конкурсу, а не для України! Я врахувала всі нюанси цього конкурсу! Ми дуже відповідально підійшли до цього. Я мала вже досвід і знала, що потрібно! Просто в ході підготовки до конкурсу у мене бажання пропало виступати... Це правда! Було дуже багато моментів, які посприяли цьому! При цьому я не збиралася спекулювати на болючій темі війни, хоч мала повне право асоціювати себе з цією темою.

-  В одному з останніх інтерв’ю ви казали, що у разі, якщо не поїдете на «Євробачення», кардинально зміните свою подальшу творчу діяльність. У чому це полягає?

- Я думаю над цим. Я хочу створити щось нове для себе, спробувати нові пісні. Я в пошуках постійно, і мені це почуття подобається!

- Ви не жалкуєте, що представляли Росію на «Євробаченні»?

- Ніколи не шкодую. Це досвід, тим більше пісня була виконана українською мовою! Чого шкодувати?..

- Нещодавно ви стали мамою вдруге. Як це позначиться на вашій творчості, на гастрольному графіку, можливо, ви плануєте зменшити кількість виступів?

- Я працюю ще більше. Бо коли в тебе двоє дітей, то бажання зробити їх щасливими подвоюється. Так, мені важко. Але я думаю і сподіваюся, що вони мене зрозуміють. Тому що, щоб я не робила, я роблю заради них!

- Ви висловлюєте активно свою громадянську позицію, часто виступаєте у зоні АТО. Мамі двох дітей складно так надовго й часто відлучатися на поїздки. Як вам вдається поєднувати сім’ю й роботу?

- Не можу відповісти, це складне питання! Як я поєдную? Намагаюся. Я менше відвідую різні тусовки і більше проводжу вільного часу вдома з родиною! Я це дуже люблю!

- Чи підтримує чоловік ваші поїздки в АТО, чи підтримує ваша мама. Адже це в якійсь мірі ще й небезпечно?

-  Мама, звичайно, переживає, дзвонить щогодини коли я знаходжусь в АТО. Було таке, що вона дізналася про мою поїздку тільки тоді, коли я сіла в поїзд! Не хотіла казати до останнього, що б не сильно переживала, і всі міста їй не називала. Чоловік завжди мене супроводжує в такі поїздки, він мій ангел охоронець, справжній чоловік. І поруч з ним я відчуваю себе в безпеці!

- Зараз ви переважно виступаєте в Україні. Як за останні роки, на ваш погляд, змінилась концепція вашої пісенної творчості? Адже це, певною мірою, напевне й фінансові втрати.

- Я нічого не втратила в плані заробітку, мені завжди вистачає. Я переживаю за адекватних людей, які через політику втратили улюблених артистів! У мене багато шанувальників і в Криму, і в Росії. Вони дуже засмучені тим, що мене немає! Спасибі їм за розуміння. Батьківщину зраджувати не можна! Я поважаю й ціную всіх, хто це розуміє! І ніяких грошей не варта ця любов! Любов за гроші - це проституція! Моя Батьківщина - це мій будинок! І вся Україна - це велика сім'я, яка бореться за мир в домі! Я буду до останнього боротися!

- Як ви плануєте далі будувати кар’єру? Можливо плануєте виступи у якихось країнах закордоном?

- Планую. Маю багато планів. Про це ще рано говорити. За фактом все побачите!

- Чи є у ваших найближчих планах великий всеукраїнський тур?

- Звичайно, саме над цим і працюємо зараз. Зібрали склад класних музикантів, репетируємо програму, працюємо над новими та вже відомими піснями, робимо їх трохи іншими. Ця робота зараз на першому місці!

- Чи маєте намір співпрацювати у найближчий час з українськими митцями, співаками, композиторами. Можливо, у ваших подальших планах є творчі дуети або просто тісна співпраця?

- Навіть не знаю що відповісти! Я, в принципі, тільки і працюю з українськими авторами, дуетів не хочу, люблю бути примою (посміхається).

-  Вас зрідка можна побачити на талант-шоу й взагалі на українському телебаченні. Співаки нерідко стають ведучими, членами журі, започатковують власні проекти. Чому так? Можливо це є в планах?

- Це складна кухня, я не замислювалася поки над цим!!! У перспективі - звичайно, є!!! Але не все відразу!

- Хто з музикантів – українських і світових – є для вас взірцем? Яку музику слухаєте в автомобілі, вдома?..

- Я дуже люблю класику, рок, різні музичні новинки! Люблю пісні, де є сенс! Я меломан, але виділяти конкретно когось я не хочу!

- Як ви можете охарактеризувати український музичний, співочий простір? Яким бачите майбутнє власне української музики?

- Я не спец в цих питаннях, воно повинно прийти саме. Це повинно народитися. Я тільки за те, щоб Україна процвітала в усіх напрямках, і наші артисти добре справляються з цим!

- І наостанок: ви мрієте, щоб ваші діти теж були українськими співаками або музикантами?

- Ой ні!!! Це потрібно бути дуже сильною людиною. Музика - це дуже складно. Я хочу дітям іншого майбутнього. Але, якщо все ж вони виберуть цей напрямок, заважати не буду! Але і допомагати теж!

Автор: Яна Катасонова
Фото надані Анастасією Приходько

#АТО#Діти#Концерт#Приходько#пісня#співачка#творчість
Більше новин:
На національному відборі "Євробачення" Анастасія Приходько заспіває чутливу пісню (аудіо)
06.02.2016 о 21:21
news photo
Євробачення-2016: підбірка українських пісень першого півфіналу конкурсу (ВІДЕО)
05.02.2016 о 16:35
news photo
Приходько презентувала пісню для "Євробачення"
28.01.2016 о 21:00
news photo
Анастасія Приходько похизувалася новим татуюванням (фото)
27.01.2016 о 07:00
news photo