Авторизація

Україна
Топ-10 місць, де можна розважитися всією сім'єю
08.06.2016 о 19:00
image

Літо - час сімейного відпочинку. Спільні пригоди дарують приємні враження і теплі спогади на довгі роки. Якщо підніматися в гори у вас немає бажання, а на поїздку до моря - не вистачає часу, тоді підбірка місць для спільних розваг, зібрана «Є!», стане вам у пригоді.

Аквапарк "Dream Island", Київ

Хочете побувати в аквапарку юрського періоду? Тоді вам у "Dream Island" - один із найбільших аквапарків Європи і один із кращих аквапарків України. Це загублений світ із доісторичними тваринами, акваріумами та дикими рослинами, центром якого є острів із блакитними лагунами. Вас чекають басейни із бурхливими хвилями, річки зі швидкою і повільною течією, лагуна із аквабаром і джакузі.

Для дітей - мілкий басейн із гірками та фонтанами, заплутаний лабіринт "Динозаврика", мокрий футбол та дитяча рибалка.

Атракціони: 14 гірок різного рівня екстремальності ( "Камікадзе", "Бумеранг", "Чорна діра" та інші), з них 2 знаходяться в дитячій зоні.

Інфраструктура: камери схову, стоянка.

Є аквабар, ресторан з кухнею на багатті, бістро, суші-бар.

Можна побувати в 9 лазнях світу (єгипетська, марокканська, африканська, індійська та ін.), у льодовому гроті, скористатися послугами SPA.

Ціни: дитячий – від 120грн, дорослий – від 160грн. Але у парку діють різні акції та тарифи, які дозволяють суттєво зекономити.

Час роботи: 11:00-22:00, цілий рік.

Як дістатися: на метро до станції "Мінська" або "Героїв Дніпра" в Києві.

Зоопарк "12 місяців", Київ

Найновіший український зоопарк "12 місяців" розташований у селі Демидів, це 40 км від Києва. Він радикально відрізняється від інших українських зоопарків тим, що побудований за європейським зразком.

Парк займає 16 гектарів. Тут немає тісних вольєрів, будь-яку тварину можна погодувати за допомогою співробітника зоопарку з безпечної годівниці. Звірів тут поки що небагато - близько 100 видів. Зате є білий лев і левиця з левеням, білий тигр, носоріг, різні мавпочки. Нещодавно тут з'явилися і жирафи.

Також тут є дорослий і дитячий басейни, гральні майданчики, мінігольф і ресторан.

Ціни: дитячий - 50 грн, дорослий - 150 грн. Будьте готові, що вашу дитину заміряють на зріст: якщо вона вище 120 см, доведеться платити як за дорослого.

Час роботи: з 10:00 до 21:00.

Як дістатися: від станції "Героїв Дніпра" у Києві до парку їде маршрутне таксі №355, або власним транспортом.

 

Аквапарк "Цунамі", Івано-Франківськ

Серфінг в аквапарку? Запросто! Для цього їдьте до Івано-Франківська. У місцевому аквапарку "Цунамі" є спеціальний басейн з хвилями, які можна "осідлати" на дошці. Або ризикніть спробувати себе в "Дайвінг клубі".

"Цунамі" поєднує в собі розважальний, оздоровчий і спортивний відпочинок. 25-метровий басейн знаходиться під відкритим небом, при цьому температура води в ньому дозволяє плавати навіть в сніжну зиму.

У хвильовому басейні вас чекає 8 видів хвиль. А ввечері - безтурботні вечірки в купальниках.  

Інфраструктура: кафе, бар, турецька лазня.

Також в комплексі є ресторан і каток, школа плавання, хокею, аквафітнес, дискотека.

Ціна: вартість дорослих - від 100 грн, для дітей - від 85 грн. Абонемент на день (6 годин) - 350-400 і 250-280 грн відповідно.

Час роботи: з 10:00 до 21:30, у понеділок - з 12:00.

Як дістатися: якщо їхати від залізничного вокзалу, зручніше сісти на маршрутку № 86 і вийти на зупинці "вул. Довженка". Потрібно буде пройтися хвилинку пішки.

Контактний зоопарк "Країна ЄНОТіЯ", Київ

Контактний зоопарк - це особливе місце, де можна не тільки спостерігати, а й вільно спілкуватися, гладити, грати і навіть годувати тварин. На площі понад 400 кв. метрів розмістили близько 20 вольєрів.

У зоопарку "Країна ЄНОТіЯ" представлені понад двадцять видів тварин і птахів: єноти, носухи, поні, вівці, кози, кролі, морські свинки, кенгуру, лама і т.д. Також хвилясті папужки, павич, фазан і курка. Для того щоб помацати, погодувати і сфотографуватися з тваринами, ви можете зайти до них у вольєр.

Тварини регулярно проходять ветеринарні огляди, тому вони завжди здорові, щеплені і мають всі необхідні довідки, свідоцтва, а досвідчені доглядачі стежать за тим, щоб тварини були ситі й доглянуті.

На території зоопарку обладнані столики для дитячої творчості.

Вартість відвідування зоопарку: діти до 3 років безкоштовно, діти від від 3 до 8 років - будні 80 грн, вихідні 120 грн. Дорослий: вихідні дні 120 гривень, в будні 100 грн. Для багатодітних сімей роблять знижку майже вдвічі.

Працює щодня з 10:00 до 22:00.

Зверніть увагу! Єноти сплять з 12.30 до 13.10, з 15.10 до 15.50, з 19.00 до 20.10.

Як дістатися: безкоштовні маршрутки зі ст. метро "Видубичі" і "Теремки" кожні 30 хвилин з 9:15 до 22:30 щодня.

Аквапарк "Джунглі", Харків

Джунглі і водойми джунглів чекають відвідувачів цілий рік. Критий аквапарк "Джунглі" не відрізняється божевільними гірками і віражами, але тут завжди цікаво влаштувати фотозйомку. Є великий спортивний басейн, веселий хвильовий, швидкісна річка, джакузі та гідромасаж.

Атракціони: 8 гірок, з них 2 - дитячі. Максимальна висота - 8,3 м.

Інфраструктура: солярій, фінська та інфрачервона сауна, SPA і пілінг, який роблять рибки з екзотичною назвою гарра руфа. Діє ресторан і кілька барів.

Ціна: дорослий - 130-170 грн, дитячий - 90-130 грн.

Час роботи: 12: 00-22: 00, п'ятниця і субота - до 23:00.

Як дістатися: якщо їхати від станції метро "Південний вокзал", то варто вийти на станції метро "Завод ім. Малишева "і пересісти на трамвай № 5 або 8, їхати до зупинки "вул. Киргизька".

"Кідландія", Київ

Це місце, звідки ваша дитина виходити не захоче. Дитячий парк професій "Кідландія" - це справжня країна для дітей, зі своїми законами і правилами, власною економікою і грошовою одиницею. У "Кідландії" діти - головні. Дорослі можуть потрапити в проект тільки в супроводі дитини.

"Кідландія" є наймасштабнішим інтерактивним розважальним парком в Україні. Тут діти можуть знайомитися з різними професіями, заробляти ігрові гроші, витрачати їх на розваги, сувеніри або накопичувати на банківському рахунку. 

50 ігрових станцій "Кідландії" - від пожежної частини до школи мистецтв, від школи піци до салону краси, - понад 100 професій - від лікаря до пілота, від фотооператора до автогонщика. Така різноманітність допоможе дитині розширити кругозір, розкрити свій талант, а можливо - знайти свою майбутню професію.

Ігрові станції проекту розраховані на дітей різних вікових груп. Кожна дитина у віці від 4-х до 16-ти років може брати участь в ігрових активностях.

Ціни: діти від 4 до 16 років - від 170 грн, дорослі - від 90 грн.

Як доїхати: фірмові автобуси ТРЦ "Блокбастер" курсують від станції метро "Петрівка".

Аквапарк "Лімпопо", Тернопіль

 Своєю родзинкою аквапарк "Лімпопо" вважає багаторівневу систему очищення води. Саму воду добувають у власній водяній свердловині, що залягає на глибині 86 метрів.

Розслабитися допоможуть три басейни, водоспади і гідромасаж.

 Атракціони: 10 водяних гірок, максимальна висота - 10,5 метрів. А тутешня "Чорна діра" облаштована ілюмінацією і звуковими ефектами.

Інфраструктура: аквапарк - частина розважального центру "Алігатор". Ви знайдете тут сауну, ресторан, SPA-центр, фітнес-центр.

Ціна: для дорослих - 165-180 грн, дітей - 110-140 грн.

Час роботи: 10: 00-22: 00, субота - з 12:00.

Як дістатися: комплекс знаходиться поблизу центру міста, дорога автомобілем від залізничного вокзалу займе 5-7 хвилин.

Парк "Київська Русь", Київ

Тут буде цікаво не тільки дітям, але й дорослим. 

Стародавній Київ в "Парку Київська Русь" - центр культури та історії Древньої Русі. Це відтворення культурного та архітектурного образу Дитинця Києва V-XIII століть у його історичних розмірах, що займав площу 10 га, і атмосфери Київської Русі, з використанням всіх наукових знань, наявних на сьогоднішній день.

Центральним об'єктом парку є дитинець-кремль стародавнього Києва, просторово-архітектурний вигляд якого буде відтворено в повному обсязі. На території побудовані будівлі княжої доби,на даний час можна оглянути оборонний мур-столпіє, в'їзні ворота з двома триповерховими вежами, ристалище (місце проведення богатирських забав та середньовічних турнірів), княжу палату (трибуна для почесних гостей), сторожову вежу, табір вікінгів і стан кочівників, зрубне житло киянина XI -XII ст.

У серпні тут проходить фестиваль культури та історії "Парк Київська Русь": театралізовані баталії, середньовічні ігри, турніри і змагання дружинників, кінні театри каскадерів, демонстрація історичних народних звичаїв і обрядів, давньослов'янський бенкет, виставки художників і ярмарок майстрів-умільців, концерти етнічних фольклорних колективів.

Екскурсії проводяться у вихідні дні.

Ціна: дитячий - 50, дорослий - 150 грн. Вартість квитка залежить від дня тижня та фестивалів.

Як доїхати: парк знаходиться у селі Копачів Обухівського району, тому варто їхати своїм транспортом. Зупинка маршрутного таксі, яка відправляється в Древній Київ в "Парку Київська Русь" знаходиться на стоянці біля супермаркету "Фуршет".

"Асканія-Нова", Херсонська область

Біосферний заповідник "Асканія-Нова" (Херсонська область) вже давно є одним з природних чудес України.

Тільки уявіть: 500 видів рослин і понад 1000 видів тварин. Але мало хто знає, що на території заповідника є і зоопарк, в якому зібрані звірі і птахи з усього світу, включаючи антилоп, зебр, буйволів і бізонів. Багато з них живуть майже в вільних умовах: павичі, розпушивши хвости, ходять і красуються поруч з відвідувачами, антилопу можна погладити через паркан, а якщо пощастить, погодуєте навгамовну сім'ю поні!

Дітям тут сподобається, але приготуйтеся до довгої пішої прогулянки - площа парку величезна. Але є можливість замовити екскурсію в кінному екіпажі, вартість 1 місця - 60 грн. Крім зоопарку, в Асканії є ще й унікальний дендропарк, у якому збереглася частина справжнього Чумацького шляху.

Ціна: дитячий - 25 грн, дорослий квиток - 40 грн.

Як доїхати: інформацію про росклад руху автобусів автостанції Асканія-Нова можна отримати по телефону  або на сайті автовокзалу м. Херсон.

Аквапарк "Термінал", Бровари

Навіщо їхати в Бровари? Звичайно ж, за водними розвагами! Адже тут знаходиться величезний критий аквапарк "Термінал" із різноманітними атракціонами. Можна покататися по крутих віражах або полоскотати свої нерви в екстремальному вирі. У хвильовому басейні чекає морський шторм, а поруч можна поніжитися у джакузі. Або провести час в аквабарі в приємній компанії. А для дітей є окрема зона - "Десант на Місяці".

Розвага, відпочинок, оздоровчі процедури, релакс - все це є в аквапарку "Термінал". Акваторія парку в будь-який час року відкрита для дітей і дорослих, які хочуть поплавати, влаштувати справжнє свято, зарядитися енергією або просто як слід відпочити від повсякденної рутини.

Тип - критий.

Атракціони: 11 водних атракціонів.

Інфраструктура: у приміщенні аквапарку є сауни (турецька, фінська, російська, римська, соляна), ресторан, суші-бар.

Ціна: дорослий - 160 грн, дитячий - 140 грн. Увечері (після 20:00) - 110 грн.

Час роботи: 10: 00-22: 00, в п'ятницю, суботу та святкові дні працює до 23:00. Цілорічно.

Як дістатися: від міста Бровари до Києва курсує громадський транспорт. Варто доїхати до станції метро "Лісова" та знайти, де відправляється маршрутка № 404.

Більше добірок про цікаві місця України читайте тут.


#Діти#Відпочинок#Зоопарк#Розваги#сім'я#парки#пляж#Акваріум#аквапарк
Більше новин:
Євпаторійський пляж закатають в асфальт (ВІДЕО)
07.06.2016 о 06:20
news photo
Сьогодні у Гідропарку ледь не потонула дитина
05.06.2016 о 21:50
news photo
Закарпатська «райська лагуна» приваблює туристів (ФОТО)
05.06.2016 о 12:00
news photo
Петро Пантелеєв розповів, з якої причини відбувались нещасні випадки на київських пляжах
03.06.2016 о 17:47
news photo
Порушення благоустрою у київських зонах відпочинку фіксуватиметься на мобільні телефони
03.06.2016 о 16:50
news photo
Стало відомо, де у Києві можна «законно» посмажити собі шашлики
03.06.2016 о 15:10
news photo
Одещина може похвалитися одними із найчистіших пляжів у світі
02.06.2016 о 06:40
news photo
Топ-10 найпопулярніших морських курортів України
01.06.2016 о 18:20
news photo