Авторизація

Суспільство
Радянсько-європейське суспільство
12.02.2021 о 21:26
image

Дивлячись в минуле, майбутнє не побудуєш

#InfoMaidan

Радянсько-європейське суспільство

Трохи про людей, які не розуміють чому країна так повільно рухається вперед, а самі живуть минулим і переносять це минуле в сьогодення.

Так, це люди, які сварять все навкруги і при цьому самі формують це. Тут вам і ілюстрація. Це дві фотки з різницею в кілька тижнів. І кожної неділі під парадною за будь-якої погоди збирається черга за .. молоком та творогом!! Приїжджає автівка з молочкою і люди купляють це великими порціями.

Ну так це ж домашнє, мабуть. Тому й такий ажіотаж. В маркеті такого не купиш.

Та нє. Ринок за 300 метрів і там кожного дня з десятки три прилавків з домашнім - молочка, м'ясо, яйця, навіть торти та кров'янка.

 Просто у людей є така звичка з минулого - стояти в черзі. Просто є звичка з минулого - заморочитись аби купити щось. І ці звички такі люди переносять в життя. Все, до чого вони торкаються, трохи переносить сьогодення на років з 50 назад. А ще вони досі розраховуються "рублями". Такі люди гучніше за інших кричать про брудні прибудинкові території і при цьому гуляють із собакою, яка залишає кучі лайна. Вони не приберуть це лайно в пакетик і не викинуть в смітник, як це роблять інші люди. Вони будуть кричати про те, що навкруги лайно і ОСББ деруть гроші з людей, а от при Союзі було ..

Звички з минулого, гальмують розвиток країни. Ці звички перетворюють сьогодення в щось незрозуміле, але точно не в цивілізоване майбутнє європейських країн, якого більшість людей прагне. От і маємо замість того, що хотіли - радянсько-європейську країну.

#ДумайтеСамостійно

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.
Блоги від автора:
ОПЗЖ ініціювали імпічмент Зеленському
04.02.2021 о 20:12
news photo
Зеленський телеканали Медведчука зачинити не можна залишити
04.02.2021 о 15:02
news photo
Чи насправді повітря в Києві настільки брудне?
20.01.2021 о 18:03
news photo