Авторизація

Суспільство
Справа Шарія - піар чи зачистка
16.02.2021 о 18:48
image

І щойно в США з'явився новий Президент, як ..

#InfoMaidan

Справа Шарія - піар чи зачистка

Звістка про оголошення підозри та відкриття карної справи на Шарія була очікуваною. Про це казав інформ простір і те, що це відбудеться було лише справою часу.

І тут може бути не все так просто.

В одному варіанті таким чином можуть бути організовані заходи з привернення уваги до нього та створення картинки, що з ним борються. Так його прихильники можуть мобілізуватись та підтримка зрости. В цей варіант не дуже віриться, бо жодних виборів на горизонті немає, якщо, звісно, Верховну Раду раптово не розпустять, як це може бути у нас в країні.

Ще один варіант - це справжня зачистка. Слідом за телеканалами Медведчука прикривають і його рупорів-сателітів. Через розпалювання ворожнечі ютуб може прикрити канал Шарія. А це є його основним інформ ресурсом. Такий удар буде досить вагомим. Такий варіант більш ймовірний.

Є ще один варіант - Шарій співпрацює з СБУ і своєю проросійською риторикою витягував на себе антиукраїнські елементи, які згодом перетворилися на партію і спецслужби України отримали не тільки повний список антиукраїнської мережі в Україні, а й контроль за нею. Зараз фінал многорічної спецоперації, ліквідація структури, тримаючи в руках папки на всіх її учасників. Цей варіант більше з конспірології, але чим біс не жартує.

В будь-якому випадку СБУ відкрито назвала Шарія проросійським пропагандистом. А це означає, що на державному рівні всі члени його партії та прихильники визнаються проросійськими елементами, які аж ніяк не можуть підтримувати інтереси України.

#ДумайтеСамостійно

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.
Блоги від автора:
Радянсько-європейське суспільство
12.02.2021 о 21:26
news photo
ОПЗЖ ініціювали імпічмент Зеленському
04.02.2021 о 20:12
news photo
Зеленський телеканали Медведчука зачинити не можна залишити
04.02.2021 о 15:02
news photo