Авторизація

Суспільство
Ліхтарики в метро за 35 млн грн
17.02.2021 о 14:09
image

І так багато в чому

#InfoMaidan

Зараз соц мережами шириться пост ось з таким текстом.

"Вперше в країні в поїзді Київського метро запрацює інтерактивна схема лінії метрополитена

Уперше у київському метрополітені застосована система візуального станційного інформування пасажирів у салоні вагонів, що відображає схему лінії метрополітену та місцезнаходження поїзда в реальному часі під час руху лінією."

Звучить гучно. Справжнісінька перемога. Але по факту це просто ліхтарики, вмонтовані в бік вагону, які вмикаються на кожній новій станції по ходу поїзда. Як це виглядає показано на картинці. Якщо вже навіть на цьому, на ліхтариках у вагоні, які назвали гучно "система візуального станційного інформування пасажирів у салоні вагонів", роблять якийсь мегапіар, то все і справді дуже погано.

Доречі, п'ять вагонів отак покращили поки що. Додали кондиціонер в кабіну, обігрів скла, дзеркала поміняли і .. поставили "систему візуального станційного інформування пасажирів у салоні вагонів"..) - це все коштувало 35 млн грн. Приблизно порахуйте окремо ліхтарики (п'ять вагонів), кондиціонер в кабіну машиніста (в дві кабіни), дзеркала (з двох сторін), обігрів скла кабіни машиніста (2 кабіни) + роботу по установці і скажіть скільки на цьому вкрали грошей, якщо офіційно кажуть, що на це витрачено 35 000 000 грн (тридцять п'ять мільйонів гривень).

#ДумайтеСамостійно

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.
Блоги від автора:
Справа Шарія - піар чи зачистка
16.02.2021 о 18:48
news photo
Радянсько-європейське суспільство
12.02.2021 о 21:26
news photo
ОПЗЖ ініціювали імпічмент Зеленському
04.02.2021 о 20:12
news photo