Авторизація

Суспільство
Аваков та Крищенко винуваті у понівеченій будівлі Офісу Президента
21.03.2021 о 13:43
image

Але звісно, що винуватцями зроблять всіх, окрім них

#InfoMaidan

Акція під Офісом Президента була незрозумілою.

Людей було багато. Був звук, файєри, феєрверки, димові шашки, фарба. Було гучно, голосно та яскраво. Акція була крута й потужна.

Хто надоумив обмальовувати будівлю Офісу Президента, бити скло у дверях, палити табличку - незрозуміло. Ці дії перекреслили все, що було гучно, потужно та яскраво.

Таке зробити з будівлею, яка представляє голову держави - це витерти ноги о символ країни. Ким би не був той, хто зараз Президент, але це не про нього, а про державу, її уособлення, честь та гідність. Хочеться вірити, що це робили якісь провокатори без відома організаторів, а всі люди, що прийшли, просто стали заручниками ситуації.

Але головні винуватці того, що сталося - це МВС, особисто Арсен Аваков та Андрій Крищенко. Поліція забезпечує охорону порядку на масових заходах. І саме вони не виконали свою функцію - допустили те, що пронесли на масовий захід велику кількість піротехніки, фарби та іншого. Могли принести "коктейлі Молотова" та бойові гранати. Вони бездіяли коли фаєри летіли у вікна та на балкони, коли палала табличка на ОПУ та фарбою обмальовували будівлю глави держави. Якщо б полетіли "коктейлі Молотова" чи гранати, то теж бездіяли б?

МВС за рахунок платників податків повинні виконувати свої прямі обов'язки. Ми з вами їм платимо за це і за це вони отримують зарплатню, автівки, обмундирування та спецсредства. Але вони дивились на це і нічого не робили. Нічого.

Відповідальність за те, що відбулося лежить на очільниках МВС України - Арсені Авакову та Андрію Крищенку. Це свідома диверсія проти держави, аби виставити її в негативному світлі на міжнародній арені, а під час війни є прямим підіграванням ворогу. Дії співробітників МВС під час цього заходу мають бути перевірені Службою Безпеки України на предмет антидержавної диверсії, що направлена на псування іміджу України на міжнародному рівні.

Дивіться відео з моєю думкою про ситуацію та ексклюзивними кадрами з місця подій.

Чому саме поліція несе відповідальність за те, що зробили протестувальники з будівлею Офісу Президента України.

Є прості та зрозумілі юридичні терміни.

Злочинна бездіяльність — суспільно небезпечна поведінка особи, що виявляється в ухиленні від дій, які вона повинна була і могла здійснити в силу закону чи взятого на себе зобов'язання.

У разі, якщо особа сама своїми діями поставило об'єкти охорони кримінального права в небезпеку заподіяння шкоди, вона несе відповідальність за можливі наслідки.

Бездіяльність - це пасивна форма поведінки особи, що полягає у невчиненні нею конкретної дії (дій), які вона повинна була і могла вчинити в даних конкретних умовах. Бездіяльність тотожна дії за своїми соціальними та юридичними властивостями, тобто вона суспільно небезпечна і протиправна, є свідомим і вольовим актом поведінки людини.

Відповідальність за злочинну бездіяльність настає лише за таких умов:

а) на особу був покладений спеціальний обов'язок вчинити активні дії, якими було б відвернено настання суспільно небезпечного наслідку;

б) у особи була реальна можливість у даній конкретній ситуації вчинити відповідні активні дії і запобігти заподіянню суспільно небезпечних наслідків.

 Це якщо прогорнути лише трохи юридичні формуліровки. Відповідальність поліції та її керівництва в тому, що відбулося під будівлею Офісу Президента України однозначна. Винуватці мають бути покарані - вони не виконали свої службові обов'язки в особливо небезпечний для країни момент. Це можна розцінювати як антидержавну диверсію і Служба Безпеки України має провести перевірку на це.

#ДумайтеСамостійно

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.
Блоги від автора:
Справа з "Харківськими Угодами" буде черговим пуком
13.03.2021 о 18:45
news photo
Зеленський готує для Росії умови для вторгнення в Україну?
12.03.2021 о 18:53
news photo
Протест на Банковій та новий канал Медведчука
27.02.2021 о 20:42
news photo