Авторизація

Суспільство
Головний лікар країни Кличко
16.04.2021 о 18:59
image

Тільки він знає як всіх врятувати

#InfoMaidan

В МОЗ України заявили, що не посилюватимуть карантинні обмеження на Великдень. Протиепідемічні заходи будуть такими, як і були.

Але в Києві є мегалікар, який гарніше за інших знає як треба робити щодо запобігання розповсюдженню хвороб і робить заяву, що у Великдень карантинні обмеження будуть посилені.

Віталій Кличко має своїх піарників гнати в три шиї, бо через такі кроки він втрачає не тільки якісь шанси на участь в президентській кампанії, але і прихильність киян, які наїлися Подільсько-Воскресенського мосту разом з Шулявським, оточені незаконними забудовами та ще й втратять швидкісний трамвай на Борщагівку.

При всій серйозності заяв Кличка про запобігання розповсюдження хвороби, Епіцентри працюють як і раніше. В розважальний заклад RIO можна завітати і там все працює.

 І якщо вже на Великдень Кличко хоче обмежити ще щось, то перше, що має зробити - обтягнути Києво-Печерську Лавру стрічкою заборони, яка досі залишається під управлінням Московського патріархату (прихожанином якого є сам Віталій разом з братом Володимиром, який є кумом Шуфріча та Медведчука), тобто РПЦ.

Справжня мета введення обмежень в Києві - це ліквідація малого та середнього бізнесу. Тисячі підприємців банкротять таким чином, щоб за копійки забрати їхні бізнеси та приміщення і зробити те саме тільки своє, або на їхньому місці побудувати торгівельні центри та житлові комплекси. Скажете, що це не так і насправді він робить кроки задля запобігання розповсюдження хвороби. Якщо б було так, то Епіцентри б не працювали.

Жоден мер так не знищував та не засирав Київ, як Кличко. Окрім цього він ще й робить з жителів Києва жебраків.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.
Блоги від автора:
Якщо щось відбувається, то це має бути комусь вигідно
05.04.2021 о 20:42
news photo
Український зелений путіносталіноченинчік
27.03.2021 о 14:01
news photo
Аваков та Крищенко винуваті у понівеченій будівлі Офісу Президента
21.03.2021 о 13:43
news photo