Авторизація

Співробітники Держпідприємства «Наш дім» захищаються в судах від цькувань і переслідувань Тетяни Соловей
03.09.2021 о 17:26
image

У липні 2020 року керувати Держпідприємством «Наш дім» призначили Тетяну Соловей.Про її протиправні витівки вже писали інтернет-ЗМІ.

Попри затверджений раніше штатний розпис, в якому чітко було прописано загалом невеличкі зарплати співробітників, нова ВО директора Соловей почала незаконно скасовувати раніше затверджений документ, і безпідставно недоплачувати співробітникам зарплатню. 

Згодом в суді Соловей це пояснила санацією, однак внаслідок протиправних дій, кількість співробітників через горе-санацію Соловей навіть збільшилася. Втім, «старі» співробітники як то кажуть «прийшлися не до двору» пані Соловей. 

Окрім значних скорочень зарплатні, окремим працівникам не було сплачено зарплатню за 2 місяці. До того ж, на підприємстві Соловей запровадила жорсткий психологічний тиск. 

Всім цим неподобствам і порушенням законодавства намагався опиратися керівник профспілкової організації підприємства Рацюк Ігор — головний Інженер ДП «Наш дім». 

За це Соловей Тетяна вирішила будь-що звільнити профспілковця. 

Нею було запроваджено щоденні наради, практично значну частину свого робочого часу головний інженер Рацюк мав витрачати на написання пояснювальних записок. 

Соловей наче як якась держиморда з творів Салтикова-Щедрина зненацька заходила в кабінет, щоб зафіксувати відсутність Ігоря Рацюка в робочому кріслі. Наче завдання головного інженера протирати штани на стільці, а не працювати на дільницях, в будинках тощо. 
Після того як таке скотське незаконне ставлення ВО директора допекло пану Рацюку, профспілковець-інженер подав до суду. 
Відомо що раніше, захиащаючи свої права, судовий процес проти Соловей вже виграв інший співробітник. 

2 вересня тривало судове засідання в Печерському райсуд Києва, в якому спершу пані Соловей намагалася не визнавати особу Рацюка Ігоря. 
Втім, такий фокус не пройшов. 

Пояснюючи атмосферу на підприємстві і обґрунтовуючи причини незаконного звільнення головного інженера, Соловей весь час намагалася наводити факти, що не пов’язані були з предметом позову Рацюка Ігоря, згадувала геть інших осіб. Тому суддя весь час навертав відповідача до суті позову. 
Адвокатка Соловей взяла лінію на безпідставне очорнення позивача, щоб у судді викликати помилкову думку ніби це не Соловей порушувала різні статті законодавства, переслідувала, цькувала підлеглих щоб вони (і особливо профспілковець Рацюк) не заважали їй незаконно фактично розтрінькувати службові приміщення, які мають стосунок до ДП «Наш дім», а пан Рацюк порушував її вказівки (самодурні й незаконні). 
3 вересня відбудеться чергове слухання у справі. Обидві сторони ведуть до суду свідків. При чому, відповідач Соловей веде двірників, які мають оцінювати фаховість головного інженера. 
Далі буде.

vyboranema.in.ua

 

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.
Блоги від автора:
Анатолій Остапенко — віртуоз квартирних афер чи громадський активіст з Печерська?
30.08.2021 о 14:13
news photo
Україна дбає про інвесторів. Насправді - ніт
28.08.2021 о 21:40
news photo
Є рекорд!
25.08.2021 о 13:59
news photo