Авторизація

Остапенко Анатолій — аферист чи печерський псевдоактивіст? Епізод другий: інфа
22.09.2021 о 13:44
image

Останнім часом наш суспільний лад відзначився такими основними двома тенденціями. Громадянина визискує, себто експлатує, держава, і також це роблять інші — більш спритні — громадяни, можна сказати, такі собі ділки.

Минулого разу цей ресурс розповів про одну неоднозначну особу, як Остапенко Анатолій.

АНАТОЛІЙ ОСТАПЕНКО — ВІРТУОЗ КВАРТИРНИХ АФЕР ЧИ ГРОМАДСЬКИЙ АКТИВІСТ З ПЕЧЕРСЬКА?

http://vyboranema.in.ua/vsi-zapysy/anatolij-ostapenko-virtuoz-kvartirnih-afer-chi-gromadskij-aktivist-z-pecherska/embed/#?secret=WInK3jSF3w

Він не є Народним депутатом України, як його тезко — Остапенко Анатолій Дмитрович.

Проте, на київському Печерську особа Остапенка є настільки ж відома, як і неоднозначна.

В публічній царині… Ні, в царині псевдоінформаційної керованості Остапенко Анатолій є антикорупціонером, громадським активістом, адміністратором кількох груп в Соціальній мережі Фейсбук. 
Втім, відомо, що адміністратором груп на Фейсбук Остапенко став, щойно звідти вичавив кількох «старих» адмінів, зокрема, Кльопу Олега. Минулого разу про це розповів у минулому член Громради Петренко Юрій тут

ЦЕ так зачепило нашого «героя», що він — Остапенко — проти активіста з репутацією, яким є Петренко, розродився кількома гнівними постами в контрольованих та напівконтрольованих групах. Втім, не заперечив правдивості коментаря Петренко Юрія. 
Щоб вже остаточно поставити крапку в історії про, так би мовити, «віджим»-крадіжку груп на Фейсбук, довелося розшукати адміністратора груп «1551 Контроль за Владою» та «Печерський район без цензури» Олега Кльопу. 

Ось його інтерв’ю ресурсу vyboranema.in.ua та Ютуб-каналу «Правда Рудича»

Після віджиму цих двох Фейсбук-груп, фігурант цієї історії отримав певний дармовий ресурс для поширення власного впливу на потрібних людей. 

В чому ж саме полягав цей вплив? Минулого разу ми розповідали про тих бідолаг, яким не пощастило перетнутися з Печерським псевдо-активістом Остапенком.

https://enigma.ua/articles/anatoliy-ostapenko-virtuoz-kvartirnikh-afer-chi-gromadskiy-aktivist-z-pecherska

Та насьогодні в орбіту полювання пана Остапенка потрапили голови комітетів мікрорайонів органів самоорганізації населення (КМ ОСН). Саме ці організації надають консультативну допомогу киянам. Грошей з людей не беруть, отримують допомогу з бюджету. 
На голів ОСНів Печерського району Анатолій Остапенко виходив, як правило, у два етапи. Спершу, пропонував його ввести до керівництва, зробити заступником голови КМ ОСН. Та коли отримував відмову, як от, через те, що не є мешканцем району, переходив у наступ. 

Спілкуючись з керівниками, які мали певний життєвий досвід, герой цього матеріалу якось зумисно чи мимоволі, що називається, хамив людині через її вік. 

Природньо, що такі комунікативні  «напрацьовки» просто шокували візаві і всіляко відштовхували від співрозмовника. Як правило, в орбіту інтересів псевдодіяча потрапляли заслужені люди.

От приміром, Надія Василівна Мудренок. Вона знана не лише в Києві та Україні, а й в лантагах ФРН. Відома, як дяч антифашистського руху, в’язень нацистських таборів. 

І от у пані Надії, печерський «парія» намагався дізнатися дані про киян — в’ язнів концтаборів. Окрім шоку у заслуженої антифашистки пасажі пана Остапенка нічого іншого не викликали.

А історія з викиданням мамы трирічної доньки та її дитини з власної квартири, яку переглянули глядачі відомої телепередачі «Стосується кожного», 

довершила загальну картину негативного сприйняття цього панка в очах відомої антифашистки, в’язня концтаборів, голови КМ ОСН «ЗЛАГОДА» Надії Василівни Мудренок.

«О часы, о нравы!», — промовляв древній Цицерон. 

Колись київські хронікери згадуватимуть наші теперішні часи. І від нас залежить, чи буде названо нашу сучасну пору добою Надії Мудренок, в якій проживав дрібний квартирний аферист, про якого нащадки навіть не матимуть прізвища на згадку, адже зло варте забуття. 

Далі буде!

vyboranema.in.ua

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.
Блоги від автора:
#СтопБєня : зупини московського спрута
19.09.2021 о 16:08
news photo
Дасть фору Бєні й Ахметову: рейдер Мартинов має потрапити під санкції РНБОУ
13.09.2021 о 18:34
news photo
В яку ціну нині мафіозні конкурси від КМДА?
08.09.2021 о 21:01
news photo