Авторизація

Політика
Зеленський = Кличко = перукар-практикант
27.06.2020 о 16:49
image

Для когось це може й смішно, але це зовсім не смішно

#InfoMaidan

Був в перукарні. Розказав що хочу і особливо попросив не робити круглу голову. Молода дівчина порхала навкруги мене як метелик та посміхалася. Бачу, що діло йде до завершення і бачу в дзеркалі кульбабу. Кажу, що не треба круглу голову і я ж просив. А у відповідь, "та вона ж не кругла, де тут кругла?" Сказав щоб зняла по боках просто наверх і потім підровняла і вийшло що вийшло. Зрозумів, що далі краще нічого не робити і просто за тиждень перестригтися. Вона виявилася просто практиканткою. Тому моя голова була використана щоб "набити руку." Скільки таких голів буде принесено в жертву задля професійних навичок цієї дівчини, сказати складно.

Таке трапляється, якщо людина, яка не є фахівцем своєї справи, починає працювати і вчиться, одночасно практикуючи.

Рік як Зеленський Президент. Що стало з країною. Всім подобається? Його прихильники кажуть, що він навчиться. Його навчання обходиться людськими життями, падінням поваги до держави в світі, величезними боргами у десятки мільярдів доларів, екологічними катастрофами і за все це ми, громадяни України, ще й платимо зі своїх кишень. Але продовжують існувати люди, які кажуть "він навчиться, дайте йому ще трохи часу, з ким не буває, а Порошенко що кращим був." І саме головне - він прикольний, найкращий Президент (без пояснень). І Зеленський продовжує вчитись. Але не факт, що його навчання не завершиться для держави повною катастрофою по всіх площинах. А поки він вчиться, то жертв його навчання стає все більше.

Те саме, що й з дівчиною перукарем-практиканткою та Зеленським, те й з Кличком. Київ покладено в жертву поки Віталій Володимирович вчиться господарювати. Мости капітально ремонтуються і вже за пару місяців знов ремонтуються, Шулявський міст відкрито, але не добудовано, про Подільсько-Воскресенський міст взагалі мова не йде, а новий пішохідний міст періодично ремонтують. Він вчиться. Таке жахіття, яке зробив з Хрещатиком Кличко, не робив навіть Льоня Космос. Вбито символ столиці. Туї вам. Кожного дня Кличко дає брифінг по захворюваним на COVID-19 і каже, щоб всі носили маски та користувались антисептиками. Він особисто інспектував метро перед відкриттям - хтось бачив там антисептики? Звісно ж в цьому не він винуватий. Не хочеться навіть казати про знищений історичний центр Києва, це просто жахіття. І що ми про це все чуємо - "він навчиться, дайте йому ще трохи часу, з ким не буває, а Попов що кращим був." І саме головне - він прикольний, найкращий мер (без пояснень).

Кличко з Зеленським "два сапога пара" і їхні прихильники мало чим відрізняються. Знаю, що багатьом таке порівняння не сподобається, але я бачу саме так і приклади вище привів. Дівчина перукар вчиться і спотворені голови стають жертвоприношенням її досвіду. Зеленський вчиться і в жертву приноситься Україна. Кличко вчиться і в жертву приноситься Київ. Було б добре, якщо б до практики допускали виключно готових фахівців. А якщо хтось не згоден, то лягайте під скальпель хірурга-практиканта та сідайте в літак, за штурвалом якого буде учень другого курсу авіаційного інституту і нехай вам пощастить.
#ДумайтеСамостійно

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.
Блоги від автора:
Самоізоляція Президента в Омані чи на Мальдівах!!??
20.06.2020 о 10:37
news photo
Проценко показав ухвалу суду та публічно вибачився
17.06.2020 о 20:51
news photo
Росія більше не окупант. Судять тих, у кого віджали Крим
15.06.2020 о 14:30
news photo