Авторизація

Політика
Туреччина та Ердоган можуть допомогти звільнити Крим від російської окупації
30.09.2020 о 20:46
image

На прикладі Нагорного Карабаху та допомозі Азербайджану це гарно видно

#InfoMaidan

Туреччина відкрито вписалася за Азербайджан і Ердоган та дипломати зробили певні заяви. Надали військову допомогу технікою та відправили добровольців.

Росія всралася відкрито вписуватись за Вврменію. Пуйло мовчить, а дипломати жують шмарклі про необхідність перемовин и якихось ефімерних миротворців.

В цій ситуації керівництву України самий час атакувати Росію як мінімум на дипломатичній арені і тиснути з вимогами звільняти від їхньої окупантської присутності наші території Донбасу та Криму.

Але замість цього ми бачимо Фокіна з його ідіотськими заявами і покриває його особисто Президент.

Є відома картина, де козаки пишуть листа турецькому султану. І там ніби щось смішне вони пишуть. Але в теперішній ситуації було б ефективно написати листа турецькому Президенту з проханням допомогти звільнити Крим від російської окупації і писати цей лист мають представники кримсько-татарського народу.

Є різні думки щодо того як звільнити Крим та повернути його під контроль України. Такий метод був би найдієвішим. Туреччина досить ефективно допомагає Азербайджану повернути Нагорний Карабах, може так само ефективно допомогти Україні повернути Крим.

#ДумайтеСамостійно

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.
Блоги від автора:
Политизация трагедии АН-26 под Харьковом
26.09.2020 о 12:12
news photo
Країна офіційного сексизму
25.09.2020 о 20:11
news photo
Оцінка Зеленському як Президенту Вуличне опитування в Києві
23.09.2020 о 12:04
news photo