Авторизація

Політика
Запитання Зеленського - путінська многоходовочка
14.10.2020 о 20:32
image

Це просто політтехнологія

#InfoMaidan

Запитання Зеленського - це частина многоходовочкі. І скоріш за все путінської. Але це лише частина і комбінація буде такою, що дозволить їм реалізувати цей план.

В запитаннях Зеленського скоріш за все буде щось по Донбасу. Можливо буде про "Чи має Київ напряму розмовляти з Донецьком заради миру в Україні?" - обов'язково "заради миру в Україні", але вони не додадуть в це запитання справжній зміст - заради руського миру в Україні.

Можливо буде "Чи треба дати воду в Крим заради порятунку українців, які там живуть?" - обов'язково "заради українців", але вони не додадуть в це запитання справжній зміст - заради українців, які на виборах Президента Росії голосували за Путіна.

Звісно, що цьому ганебному дійству буде великий супротив в суспільстві. Але буде багато й тих, хто підтримають ці запитання - це ті люди, що дивляться ТБ, з якого більшість в Україні вже належать Медведчуку (незрозуміло як так вийшло).

Так ось супротив активної патріотичної частини суспільства буде заглушено .. жорстким карантином, який почнеться одразу після виборів.

Саме до цього зараз активно готують країну - Зеленський дав вказівку робити ще більше тестів, поріг "червоної зони" зменшено з 800 з гаком до 300 з чимось захворюваних на 100 тис населення.

Десь три тижні тому Аваков робив заяву, що хоче близько 3 млрд грн (так, ви правильно прочитали - млрд) на забезпечення співробітниками МВС карантинних обмежень.

А тим часом вода в Крим потече і Кравчук буде розмовляти з Пушиліним скайпом (а може і сам туди поїде, візьме Надю з Кивою та поїдуть собі). А людям на вулицю зась та й транспорт не ходить. А навесні карантин завершиться, але люди вийдуть на вулиці вже зовсім іншої країни.

#ДумайтеСамостійно

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.
Блоги від автора:
А що як ..
11.10.2020 о 20:23
news photo
Туреччина та Ердоган можуть допомогти звільнити Крим від російської окупації
30.09.2020 о 20:46
news photo
Политизация трагедии АН-26 под Харьковом
26.09.2020 о 12:12
news photo