Авторизація

Шоу-бізнес
Ощадбанк - це машина часу
11.11.2020 о 14:14
image

Людей зі слабкими нервами, прохання не читати

#InfoMaidan

В Україні є місця, де краще не бувати. Навіть якщо є потреба і інше місце, де можна вирішити ваше питання за кілька зупинок транспорту, то краще проїдьте далі. Якщо захочете зекономити час та відстань, то в підсумку все одно втратите час, поїдете в інше місце, але ще й втратите сили та нерви.

Ощадбанк - зло.

Зайшов просто поміняти на гривні сто баксів. Купюра 1990 року. В обмінниках таку не міняють і тому зайшов в банк, а найближчий був (точно пороблено) Ощадбанк. На мене подивились як на болвана, почали сміятися ледь не всім відділенням і казати, що я якийсь дивний прибулець з минулого і там і маю такі гроші міняти, а не в 2020 році.

Попросив документальне підтвердження чому вони відмовляються міняти гроші. У відповідь касири визвали управляючу відділенням, яка стала казати, що мені все пояснили і щоб я йшов геть. Коли попередив, що буду фіксувати розмову на відео бо бачу з її сторони вчинення правопорушення, почала кричати, що це заборонено, хапати за руки і погрожувати, що викличе службу безпеки, яка зі мною розбереться.

Таку неадекватну поведінку тієї пані можна було б розглядати як напад, але підтверджень немає, адже відеозапис мені ввімкнути так і не вдалося (задля збереження телефону сховав його подалі), а відео з камер, звісно, ніхто не надасть.

Радянська спадщина живе в нашій країні і совок поруч з нами. Такі історичні пам'ятки СРСР є в кожному місті. І це не тільки архітектурні споруди того часу, але й люди з поведінкою тієї епохи, де до людей ставляться як до худоби, що не має прав і голосу і є тільки засобом для годування їхньої структури, яка нікому нічого не повинна.

Ощадбанк - зло. Обходьте стороною.

#ДумайтеСамостійно

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.
Блоги від автора:
Законна антиконституційність продажу землі
08.11.2020 о 18:35
news photo
Антиконституційна криза на замовлення Росії. Нас чекає Майдан
08.11.2020 о 18:07
news photo
Какой еще такой Музей Революции Достоинства
22.10.2020 о 15:47
news photo