Авторизація

Суспільство
Локдаун, який можна парєшать
14.01.2021 о 19:33
image

Скоріш за все ви теж таке спостерігали

#InfoMaidan

Локдаун, який можна парєшать

І тут лише пару прикладів цього. Так, карантинні обмеження можна парєшать і обійти. Але це не для всіх і тільки на певному рівні вирішується. Якщо магазин маленький, то домовитись навряд вийде.

Приклад перший. Магазини косметики Eva.

Заходиш в торгівельний центр і в ньому зачинені магазини з одягом та взуттям, посудом та іграшками. Відкриті тільки супермаркет і магазин Eva.

І в Eva можна купити абсолютно все, що забажаєте. Просто береш з полиці товар і несеш його на касу. Там касир як завжди пробиває товар, зараховує бонусні бали на вашу картку мережі і каже, що буде + 10 копійок, бо це символічно за доставку, але є акційна знижка у вигляді 10 копійок. Тобто вони замкнули це просто в нуль і працюють в звичайному режимі. Потім ви отримуєте чек, забираєте покупку і йдете по своїх справах. І такі ось папірці висять по магазину, як на фото - тобто це все робиться навіть не приховуючи.

Приклад другий. Супермаркети ВелМарт.

Заходиш в цей супермаркет і немає перекреслених стрічками полиць. Висять шкарпетки, стоять шампуні, лампочки, феєрверки, пательні та посуд. Символічно висять папірці, на яких написано, що продаж певних груп товарів заборонено згідно з постановою Кабінету Міністрів України.

Ви можете взяти шкарпетки, каструлю чи віник і на касі вам це не проб'ють. Але підкажуть, що це можна придбати через каси самообслуговування. І дійсно підходите, пікаєте свій товар, прикладаєте картку до терміналу і ви щасливий власник нових шкарпеток та лампочки. Тобто, тут вони закрутили це нібито вони нічого не продають, а людина це сама особисто купила.

Але такі номери не проходять у маленького бізнеса і коли маленький магазин намагається торгувати навіть через інтернет, то їх жорстоко пресують. А великі мережі не мають таких проблем - просто треба знати певних людей, з якими можна парєшать і занести скільки потрібно куди потрібно, щоб вони не помічали такого як порушення. Локдаун для лохів, а свої пацани працюють. Ну і ти, звісно ж, #залишайсявдома, а нормальні хлопці кататимуться на лижах в Буковелі.

#ДумайтеСамостійно

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.
Блоги від автора:
Локдаун по-Одесски. #InfoMaidan
13.01.2021 о 16:16
news photo
Шалені історії в День Народження Степана Бандери
02.01.2021 о 17:51
news photo
Що насправді відбувається під Офісом Президента України
20.12.2020 о 20:51
news photo