Авторизація

Україна
“Антонов” повністю завершив роботу із заміщення російських комплектуючих
03.06.2020 о 09:12
image

Державне підприємство "Антонов" повністю завершило проектну роботу із заміщення комплектуючих виробництва РФ вітчизняними та західними аналогами, про це повідомили в прес-службі підприємства, що входить до складу ДК "Укроборонпром", у звіті присвяченому 74-річчю від створення підприємства.

Окрім проектних робіт із заміщення підготовлено необхідну конструкторську документацію. Частково придбано нове обладнання для встановлення на військово-транспортний літак Ан-178 та ведуться роботи з переобладнання дослідного зразка цієї машини.

Також стало відомо, що наразі підготовлено та запущено серійне виробництво п'яти Ан-178. В цей перелік входить й Ан-178, який збирають згідно з контрактом, укладеним між ДП ДГЗП "СпецТехноЕкспорт" та Міністерством внутрішніх справ Республіки Перу восени минулого року.

На підприємстві вже підготовлені до складання консолі крила, центроплан, хвостове оперення та пілони для двигунів цієї машини.  Наразі здійснюється стапельне складання фюзеляжу літака.

Окрім цього, проводяться переговори з іншими потенційними замовниками цієї моделі, в тому числі з силовими відомствами нашої країни.

Як ми писали, Укрпошта побудує вісім нових сортувальних центрів, - Смілянський. Будівництво планується на кредитні кошти.

Нагадаємо, не все так погано! Редакція «Є!» знаходить добрі новини навіть у умовах кризи чи пандемії. Все буде добре! 

Також стало відомо, що на другий день роботи відеофіксації порушень правил дорожнього руху порушників стало менше на 40%.

Читайте також:На Волині до нового навчального року завершать будівництво школи

#Росія#"Антонов"#підприємство#запчастини
Більше новин:
Міст разом з фурою, яка проїжджала по ньому, впав на Дніпропетровщині
20.05.2020 о 13:22
news photo
Прес-конференція Володимира Зеленського. Пряма трансляція
20.05.2020 о 10:40
news photo
Головні новини тижня: прийняття закону про банки, пом'якшення карантину, протести в Києві
17.05.2020 о 16:00
news photo
Малюська хоче винести СІЗО за межі міст, а землю віддати інвесторам
15.05.2020 о 10:30
news photo