Авторизація

Події
Китай намагається сповільнити створення вакцини від коронавірусу, - сенатор США
08.06.2020 о 11:00
image
У США сенатор-республіканець Рік Скотт заявив, нібито має докази того, що Китай намагається "уповільнити або саботувати" розробку вакцини проти Covid-19 на Заході. Про це повідомляє Еспресо.

На питання журналіста, звідки такі дані, Скотт відповів, що є речі, які він може обговорювати. За словами сенатора, якщо Велика Британія або США першими розроблять вакцину, то вони поділяться нею з усім світом. При цьому він упевнений, що Китай, якщо йому вдасться створити ліки від коронавірусу, не стане ділитися ними з іншими країнами.

Скотт додав, що Китай так чинить, оскільки "хоче домінувати над рештою світу". За його словами, докази таких дій Китаю були отримані розвідкою, але ніяких подробиць повідомляти не став.

Ми повинні зробити цю вакцину. На жаль, у нас є докази того, що комуністичний Китай намагається влаштувати саботаж або сповільнити (розробку ліків на Заході)".

Рік Скотт входить до складу комітетів американського Сенату з питань збройних сил і національної безпеки США.

Нагадаємо, Білл Гейтс прокоментував чутки про те, що він влаштував пандемію коронавірусу задля продажу вакцини під виглядом мікрочипів. На думку деяких, Гейтс створив Covid-19, щоб заробити на вакцину.

Також стало відомо, що Україна не буде розроблювати свою вакцину від коронавірусу. Спочатку необхідно інвестувати в розробку українських лабораторій.

Як ми писали, Німеччина починає випробування вакцини від коронавірусу на людях. На початковій стадії випробування, різні дози вакцини введуть 200 здоровим людям віком від 18 до 55 років.

Читайте також:Китайська вакцина проти коронавірусу виявилася безпечною і здатною генерувати імунну відповідь

#Китай#розробка#вакцина#перешкоди#коронавірус
Більше новин:
Віцепрем’єром з питань євроінтеграції стала Ольга Стефанішина
04.06.2020 о 12:00
news photo
В Європі вперше пересадили легені хворому на СОVID-19
26.05.2020 о 13:40
news photo
Прем'єр-міністр Великої Британії заявив, що у нього погіршився зір через коронавірус
26.05.2020 о 12:14
news photo
Друге нашестя COVID-19, чого нам чекати?
25.05.2020 о 09:33
news photo