Авторизація

Суспільство
На Львівщині відкрили п’ять сімейних молочних ферм
12.06.2020 о 09:06
image

Одним із основних перспективних завдань Львівської аграрної дорадчої служби є будівництво кооперативного молокопереробного заводу у Львівській області: уряд Канади фінансує проект на 1 млн дол., повідомили у пресслужбі Львівської обласної державної адміністрації.

А ось решта інвестиції надійшла  від виробників молока, які здаватимуть молоко на завод. Такі інвестори стають акціонерами заводу на суму, що вдвічі перевищує суму їхніх інвестицій.

Завдяки українсько-канадському проєкту торік у Львівській області вдалось відкрити п’ять сімейних молочних ферм.

У кожній з цих ферм є по 10 корів, однак власники не зупиняються на досягнутому і планують розвивати свій бізнес та утримувати до 20 корів”, – йдеться у повідомленні.

Два українсько-канадські проєкти

На Львівщині за підтримки Уряду Канади реалізували в області два проєкти з розвитку сімейних молочних ферм.

Це проєкт  “Розвиток молочного бізнесу в Україні”, що допомагає успішно відкривати сімейні ферми і проводити аналіз молока, а це дозволяє покращити його якість.

Також у 2019 році розроблено понад 10 промоційних заходів та понад 20 зустрічей щодо залучення виробників молока Львівщини до інвестування у будівництво молокопереробного заводу.

Раніше стало відомо, що у Львові відкрили перший науковий парк. Пріоритетними напрямками роботи парку є нові та відновлювальні джерела енергії, машино- та приладобудування, ресурсоощадні технології, мікроелектроніка, телекомунікації, вдосконалення хімічних технології та інше.

Нагадаємо, Україна потрапила до тридцятки технологічних країн. Згідно з дослідженням Startup Ecosystem Rankings 2020, Україна ввійшла у ТОП-30 технологічних країн світу.

Також ми писали, що 90-річна закарпатка, що дрифтувала на кабріолеті та рулила бензовозом, тепер у польоті покерувала літаком (відео). Бабуся Рина хоче стрибнути з парашутом.

Читайте також:Уряд очікує зростання української економіки з 3-го кварталу

#Україна#Економіка#Виробництво#гарні новини
Більше новин:
Країни Євросоюзу збираються відкрити кордони: названа дата
10.06.2020 о 19:50
news photo
Експерти прогнозують найбільше в історії падіння попиту на газ
10.06.2020 о 13:31
news photo
Дайджест головних новин за 9 червня
09.06.2020 о 17:00
news photo
Україна може за три роки перевести всі держпослуги в онлайн – віце-прем'єр
09.06.2020 о 13:11
news photo