Авторизація

Україна
В Одесі створюють туристичний додаток: що там буде
16.06.2020 о 10:00
image

В Одесі розробляють додаток з культурними маршрутами від цифрових персонажів, що уособлюють портрети одеситів. Користувач зможе вибирати персонажа за інтересами, хобі та прогулятися містом разом з ним, повідомили у міській раді.

Хто створює?

Як зазначається, комунальний заклад «Грантовий офіс «Одеса 5Т» отримав грантовий контракт від Українського культурного фонду на розробку туристичного додатка. Ця програма розробляється одеситами для створення конкурентоспроможного безпечного інформаційного діджитал-ресурсу.

Над написанням проєкту кілька місяців працював Грантовий офіс «Одеса 5Т» у співпраці з ініціативними одеситами, креативщиками, гідами і бізнесменами.

Проєкт був поданий у січні поточного року на конкурсну програму «Культура. Туризм. Регіони» від Українського культурного фонду. Заявка пройшла технічний і експертний огляд, і на початку червня була підписана грантова угода.

До кінця червня планується завершити маркетингові дослідження, а в липні провести серію промоівентів з одеситами і бізнес-сектором. Реалізація триватиме до 30 жовтня, а восени очікується запуск тестового періоду.

Що цікавого в додатку?

Як кажуть у міській раді, мобільний додаток стане інструментом просування культурної та туристичної Одеси, покаже унікальні маршрути, розроблені спільно з гідами і одеситами. 

Новий ресурс буде включати інформацію про пам’ятки архітектури, музеї та театри, креативні хаби, дизайнерські кафе і готелі, зони відпочинку та цікаві локації.

У процесі розробки програми департаментом міжнародного співробітництва та маркетингу спільно з проєктною командою будуть проводитися маркетингові дослідження. Це дозволить сформувати конкурентоспроможний і унікальний продукт.

Для гостей Одеси новий додаток стане своєрідним місцевим приятелем, який допоможе спланувати свою подорож містом, прогулятися унікальними маршрутами, комфортно і цікаво відпочити, відчувши особливий колорит одеситів.

Нагадаємо, МОЗ дозволить купатися в морі та річках.

Також повідомляли скільки туристичних об'єктів втратила Україна через пожежі у Чорнобильській зоні.

Читайте також:Ryanair з 6 липня запланував відкриття рейсів до Італії з чотирьох міст України

#Одеса#туризм#мобільний додаток#гарні новини
Більше новин:
Негода на Одещині: вода зруйнувала дороги й затопила будинки – відео
15.06.2020 о 12:36
news photo
Дайджест головних новин за 10 червня
10.06.2020 о 17:00
news photo
Обвал будинку в Одесі: Аваков розповів подробиці
10.06.2020 о 11:20
news photo
З початку року “Укрзалізниця” відремонтувала 460 кілометрів шляхів
08.06.2020 о 17:42
news photo
В Одесі на ринку сталась стрілянина, є поранені
02.06.2020 о 12:25
news photo