Авторизація

Україна
SkyUp планує відновити міжнародні рейси з липня
22.06.2020 о 13:32
image

Міжнародні рейси планується розпочати 1 липня польотами до Грузії та Албанії, а з 15 липня — і до інших країн, передбачених розкладом ще до запровадження карантину, якщо скасування заборони на в’їзд до них відбуватиметься згідно з попередніми домовленостями між країнами, повідомили у пресслужбі компанії. 

Закликаємо бути уважними, через пандемію коронавірусу відкриття неба ще не означає зняття всіх обмежень на подорожі. Під час планування мандрівки, до придбання квитка на рейси авіакомпанії SkyUp, рекомендуємо пасажирам ознайомитися з вимогами в’їзду до країни призначення, з правилами повернення з тієї чи іншої країни до України, а також переконатися у наявності всіх необхідних дозвільних документів для здійснення подорожі. Якщо пасажир придбає авіаквиток в країну, правила в’їзду до якої не може виконати, повернення коштів за невикористаний авіаквиток здійснюватиметься згідно з тарифом, але може тривати до півроку. За анонсами рейсів, які ми плануємо відкривати, слідкуйте на нашому сайті skyup.aero", - додали у компанії.

Нагадаємо, Харківський аеропорт відновив прийом регулярних рейсів. Першим прибув рейс B2 835 "Белавіа" на літаку Embraer 175 з Мінська. Через кілька годин він відправився назад.

А ось Польща відмовилася відновлювати авіасполучення з Україною: усі заплановані рейси скасували. Повітряний простір, відповідно до постанови, буде обмежений з 17 до 30 червня для всіх країн, які не є членами Євросоюзу, а також Великої Британії, Швеції та Португалії, які входять у ЄС.

Також ми писали, що Україна відновлює міжнародні авіарейси. Куди можна полетіти і як поводитися в аеропортах. З 15 червня відновлять роботу 13 пунктів пропуску для повітряного сполучення.

Читайте також:В Одесі з 22 червня посилюють карантин

#Аеропорт#Авіакомпанія#Транспорт#Відновлення#гарні новини
Більше новин:
Рятувальники заявили про високу ймовірність пожеж в екосистемах України
21.06.2020 о 09:00
news photo
Кабмін оприлюднив постанову про продовження адаптивного карантину: що змінилось
20.06.2020 о 10:33
news photo
В'ячеслав Соболєв заявив про стеження і звернувся до Володимира Зеленського
19.06.2020 о 19:50
news photo
На Львівщині вироблятимуть жаб’яче м’ясо у промислових масштабах
19.06.2020 о 17:17
news photo