Авторизація

Україна
Українець заснував музей селфі в США
08.07.2020 о 16:50
image

Емігрант з України Олексій Курилин заснував музей селфі в найбільшому місті американського штату Колорадо – Денвері. Про пише День.

Концепція музею не нова, спершу музеї селфі з’явилися у Японії», – кажуть ініціатори.

За 25 доларів тут можна зробити автопортрети на фоні оригінальних мистецьких об’єктів та арт- інсталяцій.

На відкриття музею зібралися люди як з Колорадо, так і з сусідніх штатів.

«Людям потрібно щось нове, кольорове і яскраве. Всі розуміють, що сучасна молодь – це покоління Instagram», – зазначила Маляр.

Антон Ткаченко, адміністратор музею, зазначив: «Ми даруємо людям щастя та посмішку, тому я впевнений, що людей у нас буде дуже багато».

Як зазначається, музей вперше відкрився восени минулого року. Однак, як тільки справи почали налагоджуватися, у США було оголошено карантин через пандемію коронавірусу. Тож протягом чотирьох місяців музей не приймав відвідувачів, але працівники часу не гаяли – за цей час переїхали до нового приміщення та додали нових експонатів.

Разом з Олексієм у музеї працює ще кілька емігрантів з України, яких захопила ідея створення такого закладу. Зокрема Аліна Маляр, що переїхала з Одеси, працює адміністраторкою музею.

Нагадаємо, МЗС просить зупинити продаж авіаквитків українцям, яких можуть зупинити на кордоні. У МЗС України раніше заявили, що застряглі в Афінах українці потрапили в таку ситуації з вини авіакомпаній, тому вони мають повернути українців до Києва за свій рахунок.

Як ми писали, в аеропорту Афін затримали 17 українців через заборону на в'їзд до ЄС. Їх відправили до ізолятора без їжі та води. Українці прилетіли до Афін ввечері 4 липня рейсами авіакомпанії Ryanair, який вилетів о 18:00 з «Борисполя», та WizzAir, який вилетів о 18:45 з «Києва».

Також стало відомо, що МАУ закрила продаж квитків на більшість міжнародних рейсів до 1 серпня. Авіакомпанія намагається запобігти очікуванням пасажирів та скасуванню незавантажених рейсів.

#США#Музей#Селфі#українець#гарні новини
Більше новин:
Віктор Ющенко: «Хліб — річ наслідкова, а не річ причинна»
06.07.2020 о 17:05
news photo
Велике інтерв'ю Анни Скороход. Ти/Ви з Сергієм Савінцевим
02.07.2020 о 15:56
news photo
Дайджест головних новин за 30 червня
30.06.2020 о 17:00
news photo
Звання для Потапа й орден Тіні Кароль: Зеленський нагородив понад 200 людей до Дня Конституції
28.06.2020 о 09:04
news photo