Авторизація

Шоу-біз та культура
Найкращі фільми про ревнощі та зради для перегляду на вихідні
12.07.2020 о 14:07
image

Що подивитись на вихідні? Журналісти «Є!» підготували для вас підбірку з семи фільмів про ревнощі та зради. Зберігайте собі десь, щоб не загубити та подивитись всі.

1. «Обіцянка» (2013), мелодрама

«A Promise». 

Великий бізнесмен наймає молодого і перспективного помічника. І треба ж такому статися – той закохується в молоду дружину боса! Секретар і дружина обмінюються багатозначними поглядами, молода людина практично зізнається в коханні дружині шефа, але та перериває його. Старий чоловік немов відчуває недобре і відправляє помічника в іншу країну. І ось коли його дружина дізнається, що секретар залишає їх будинок, вона зізнається йому в любові.

2. «Фатальний потяг» (2016), драма

«Éperdument». 

Жан, директор в’язниці, раптом загорівся пристрастю до юної ув’язненої Анни. Пристрасті розпалюються, чоловік стає буквально одержимий юної коханкою! Заради неї сімейний чоловік готовий на все: допомагає їй вибратися з в’язниці і навіть залишає дружину і маленьку доньку. Але поза тюремними стінами поведінку Анни різко змінюється. Хто вона насправді: фатальна красуня, яка спритно маніпулює чоловіками, або просто легковажна персона?

3. «Це безглузде кохання» (2011), мелодрама

«Crazy, Stupid Love». 

У головного героя Кела є хороша робота, сім’я, діти. Але одного разу дружина зізнається, що зрадила його і пропонує спокійно розійтися. Кел намагається триматися, але як? Несподівано він просить поради у ефектного хлопця, який має великий успіх у дівчат. І той починає давати сорокарічному герою поради, як знову знайти себе. По суті, ця історія про те, як зрада підстьобнула чоловіка до серйозних дій.

4. «Мій король» (2016), мелодрама

«Mon roi». 

Є люди, які не створені для шлюбу: вони по натурі – завжди вільні пристрасні коханці. Головна героїня Тоні одного разу зустріла такого хлопця Джорджіо. Зрозумівши, що розлучитися вони не в силах, закохані одружуються. Але в один жахливий день чоловік заявляє, що любить іншу … Він іде, а вона згадує їх бурхливі відносини – прекрасні, але руйнівні

5. «Минулої ночі в Нью-Йорку» (2010), мелодрама

«Last night». 

Майкл і Джоанна – молоді, успішні і красиві. Він займається нерухомістю, вона – популярна письменниця. Потрапивши на робочу вечірку, Джоанна раптом приревнувала чоловіка до його ефектної колеги Лорі. А буквально на наступний день її чоловік вирушає у відрядження – з цієї самої симпатичною співробітницею.

У той же вечір самотня Джоанна випадково зустрічає свого колишнього хлопця і приймає запрошення повечеряти. Попереду їх чекає довга ніч, яка стане серйозним випробуванням подружньої вірності.

6. «Нащадки» (2012), драма

«The Descendants». 

Головний герой Метт несподівано дізнається, що дружина була йому невірна. Але з нею стався нещасний випадок: вона вдарилася головою і впала в кому. Чоловік намагається знайти підтримку у двох своїх дочок, але відносини з дітьми порушені. Зате тепер через нещастя, які звалилися на Метта, він наводить порядок у своєму житті. Дізнається ім’я свого щасливого суперника і знайомиться з ним. Налагоджує відносини з дочками і запрошує до хати кавалера старшої. Всі разом вони оплакують дружину і маму: горе згуртовує сім’ю.

7. «Служниця» (2016), драма

«The Handmaiden». 

Дуже несподіваний і непередбачуваний фільм. Аферист на прізвисько Граф вирішується на ризикований захід. Він хоче втертися в довіру до багатого японця, а потім одружитися на його племінниці Хидеко. Потім, коли вони переїдуть з Кореї до Японії, Граф по-тихому здасть дружину в психлікарню. Щоб здійснити свої наміри, він запрошує дівчину Тамако – щоб та влаштувалася до японської леді служницею.

Читайте також: Найкращі фільми-катастрофи про природні катаклізми для перегляду на вихідні

Як ми писали раніше, Степанов розповів, як планують організувати навчання з 1 вересня та коли визначаться остаточно

#ревнощі#вихідні#фільми#зрада
Більше новин:
Найкращі фільми-катастрофи про природні катаклізми для перегляду на вихідні
05.07.2020 о 14:04
news photo