Авторизація

Київ
У Києві пляжний патруль оснастили човнами українського виробництва
14.07.2020 о 09:06
image

У муніципального сервісу із запобігання нещасним випадкам на офіційних пляжах столиці – Kyiv Lifeguard Service – з’явилися човни українського виробництва Kolibri – RKM 350.

Про це повідомляє видання Шотам.

Зазначається, що ці човни допоможуть лайфгардам миттєво вирушати на порятунок людей на воді.

За інформацією, це дуже сучасні і маневрові плавзасоби, які можна використовувати як на річках так і на озерах.

Вони можуть витримати спеку до +50°, а також холод до – 40°. Пасажиромісткість: 3-4 людини. Kolibri оснащений стаціонарним транцем, до якого кріпиться двигун потужнiстю 5 кінських сил.

Київські рятувальники вже протестували човни: пройшлися Дніпром та перевірили їх на маневровість і остійність, розхитуючи їх. Лайфгарди впевнені, що Kolibri дозволять значно покращити їх роботу.

Нагадаємо, у МЗС нагадали, куди дозволено мандрувати українцям. Більшість країн ЄС залишаються закритими для туристів з України, але правила переглядаються кожні два тижні.

Як ми повідомляли, вперше показали дизайн українського вантажного електровелосипеда. В українській компанії Delfast, що працює над створенням триколісного вантажного велосипеда, поділилися новими подробицями проекту.

До речі, Житомир отримає 375 000 євро гранту на розвиток електротранспорту. У Житомирі ратифікували фінансову угоду між Німецьким державним банком розвитку «Кредитна установа для відбудови» (KfW) та комунальним підприємством «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради».

#Київ#Транспорт#човен#рятівник#гарні новини
Більше новин:
Укрзалізниця на цьому тижні запустить 34 приміські та 3 регіональні поїзди, - Криклій
13.07.2020 о 16:50
news photo
У світі виник дефіцит велосипедів
13.07.2020 о 13:18
news photo
П'яний водій вбив цілу сім'ю
13.07.2020 о 09:07
news photo
Угорщина посилює карантин, обмеження стосуються й українців
12.07.2020 о 16:31
news photo