Авторизація

Суспільство
Атака на виробника «Семок»: компенсувати збитки підприємству доведеться державі
13.07.2020 о 19:50
image

Проте, за час дій рейдерів підприємство зазнало збитків, які потрібно компенсувати. Рейдери від відповідальності відмовляються, тож суму збитків змушена буде відшкодовувати держав, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

На початку червня 2020 року районний суд у Сумській області вирішив накласти арешт на майно компанії, яка виробляє "Семки" та інші українські снеки й товари для дому. Майно заводу вирішили вписати у стару безнадійну справу слідчий СБУ В. Прохненко та прокурор А. Жерновий. Також працівники підприємства звинуватили нардепа Дмитра Лубінця у співпраці з рейдерами, через виступи на підтримку арешту майна заводу.

У липні 2020 року апеляційний суд скасував незаконну постанову, проте атака на підприємство привела до значних фінансових втрат. Офіційна експертиза показала, що сума фінансових збитків складає п'ять з половиною мільйонів гривень. До цієї суми оцінщики включили упущену вигоду підприємства, витрати на охорону від рейдерів та послуги адвокатів.

Правоохоронні органи розслідують дії посадових осіб за підозрою у зловживанні владою та службовому підробленні. Проте, до закінчення слідства та суду підозрюваних ніхто не примусить оплатити збитки підприємства. Відповідно, компенсувати фінансові втрати від дій рейдерів буде державний бюджет України та кожен українець", - заявили на підприємстві.

Також читайте: Новий закон може позбавити захисту від рейдерів мільйони українців

Читайте також:Юрій Левченко: «Закликаю підписати петицію про відставку вічно «тимчасового» міністра Авакова»

#Україна#Суд#рейдерство
Більше новин:
Юрій Левченко: «Закликаю підписати петицію про відставку вічно «тимчасового» міністра Авакова»
03.07.2020 о 15:30
news photo
Протест проти корупції в КМДА. Пряма трансляція
26.06.2020 о 13:33
news photo
Дайджест головних новин за 5 червня
05.06.2020 о 17:00
news photo
Чоловік підпалив себе на акції проти Авакова під Радою
05.06.2020 о 11:45
news photo