Авторизація

Спорт
Українець відмовився від бою з найкращим боксером світу
14.07.2020 о 10:19
image

Українець Сергій Дерев'янченко не зміг домовитися про бій із мексиканцем Саулем Альваресом та зустрінеться із американцем Джермаллом Чарло. Про це повідомляє The Athletic, пише Еспресо.

За інформацією видання, Сергій Дерев'янченко перебуває на фінальній стадії переговорів з чемпіоном світу в середній вазі (до 72,6 кг) за версією WBC (Всесвітньої боксерської ради) Джермаллом Чарло.

Бій Дерев'янченко - Чарло відбудеться у вересні або жовтні 2020 року в США.

Таким чином, українцю не вдалося домовитися про поєдинок із Саулем Альваресом, який лідирує в рейтингу найкращих боксерів світу, незалежно від вагової категорії, за версією журналу The Ring.

Альварес є володарем "франчайзингового" титулу WBC та пояса WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) у середній вазі та є чемпіоном WBA у другій середній вазі (до 76,2 кг).

Нагадаємо, 1 липня промоутер Сауля Альвареса заявив, що його наступним суперником не буде володар чемпіонського титулу, що збільшило шанси на поєдинок з мексиканцем Сергія Дерев'янченка. 7 липня стало відомо, що Сауль Альварес запропонував Сергію Дерев'янченку за поєдинок $ 2,6 млн.

Нагадаємо, «Динамо»‌ ‌в‌ ‌серії‌ ‌пенальті‌ ‌проти‌ ‌«Ворскли»‌ ‌здобуло‌ ‌Кубок‌ України. Головна‌ ‌суддя‌ ‌матчу‌ ‌Катерина‌ ‌Монзуль‌ ‌у‌ другому‌ ‌таймі‌ ‌не‌ ‌зарахувала‌ ‌забитий‌ ‌м’яч‌ ‌киян‌.

Також стало відомо, що Ярмоленко увійшов до трійки найбільш результативних українців в історії АПЛ. Вище Ярмоленка знаходяться Андрій Шевченко з 9 голами за "Челсі" в 48 зустрічах і Сергій Ребров з 10 м'ячами за «Тоттенхем» в 59 матчах.

Як ми писали, футболіст збірної України зробив ефектний гольовий пас п'яткою в Угорщині. Іван Петряк зробив за угорський "Фехервар" дев'яту гольову передачу в сезоні.

До речі, португалець Роналду першим із футболістів став доларовим мільярдером. 35-річний португалець Кріштіану Роналду став першим в історії футболістом, чиї доходи перевищили 1 млрд доларів.

Читайте також:Дві українки потрапили до ТОП-10 кращих футболісток світу

#Відмова#Спорт#Бокс#бій
Більше новин:
Володимир Кличко потрапив на обкладинку журналу Forbes: фото
14.07.2020 о 13:06
news photo
У світі виник дефіцит велосипедів
13.07.2020 о 13:18
news photo
У Вінниці реставрують музей-садибу Михайла Коцюбинського
09.07.2020 о 10:28
news photo
«Динамо»‌ ‌в‌ ‌серії‌ ‌пенальті‌ ‌проти‌ ‌«Ворскли»‌ ‌здобуло‌ ‌Кубок‌ України
09.07.2020 о 09:48
news photo