Авторизація

Резонанс
Компанія Apple змушена заплатити великий штраф
14.07.2020 о 18:50
image

Компанія Apple заплатила штраф компанії Samsung. Згідно з новим звітом Display Supply Chain Consultants, Apple одноразово виплатить Samsung 950 мільйонів доларів за купівлю меншої кількості OLED-дисплеїв для iPhone, ніж було потрібно. Про це повідомляє 9to5mac. пише «Є!».

Компанія Samsung зазначила у своєму звіті, що прибуток за другий квартал 2020 року включав "одноразову виплату, пов'язану з її бізнесом з виробництва дисплеїв", але не назвала суму. Минулого місяця видання TheElec повідомило, що Samsung отримала близько 745 мільйонів доларів від Apple, але в сьогоднішньому звіті DSCC наводяться неназвані джерела, які повідомляють, що Apple здійснила платіж "ближче до 950 мільйонів доларів".

Щось подібне вже відбувалося у другому кварталі 2019 року, коли Apple також зіткнулася з штрафом від Samsung за те, що вона не купувала OLED-дисплеї на узгодженому рівні. Як повідомлялося в той час, малоймовірно, що Apple погасить борг готівкою, а швидше зробить для Samsung Display додаткові замовлення, щоб прибуток дорівнював накладеному штрафу. Залишається незрозумілим, наскільки події 2019 року пов'язані зі штрафом, який Apple заплатила тепер.

У Apple є угоди з багатьма постачальниками про мінімальну купівлю, яка, ймовірно, призводять до зниження ціни за одиницю. Якщо Apple не вдається здійснити цю мінімальну покупку, контракти зазвичай передбачають накладення штрафу. У цьому році на ланцюжок поставок і попит Apple вплинув COVID-19, що може пояснити, чому компанія замовила менше OLED-панелей, ніж спочатку очікувалося.

Також читайте: Рада хоче запровадити штрафи для АЗС за нелегальну торгівлю

Читайте також:Кабмін розгляне необхідність продовження карантину

#Штраф#Apple
Більше новин:
Рада хоче запровадити штрафи для АЗС за нелегальну торгівлю
14.07.2020 о 16:27
news photo
Англія запровадить масковий режим у магазинах
14.07.2020 о 15:25
news photo
Смертельна ДТП під Києвом: водія Мercedes арештували без права на заставу
14.07.2020 о 14:47
news photo
Кабмін розгляне необхідність продовження карантину
14.07.2020 о 13:36
news photo