Авторизація

Суспільство
Чому чоловіки часто не реагують на прохання жінок
21.07.2020 о 20:50
image

Багато жінок скаржаться на своїх чоловіків, через те, що вони не поспішають виконувати їх прохання. Сімейний психолог Андрій Ніколаєв на своїй сторінці в Instagram пояснив, чому представники сильної статі можуть так поводитися і порадив жінкам злегка змінити підхід, пише «Є!».

Фахівець упевнений, що жінки, які просять про щось свою кохану людину, допускають ряд помилок, які призводять до негативних наслідків. Що це за помилки?

Командний або дитячий благаючий голос

Самодостатня жінка повинна використовувати свій голос як інструмент для отримання бажаного, а не в якості "відлякувача".

Позиція "ждуна"

Якщо ви хочете подарунків, уваги, виконання обов'язків – попросіть. Але замість цього жінка вибирає позицію "ждуна" і сподівається, що чоловік сам здогадається, що від нього очікують. Не треба так! Краще прямо озвучте свої прохання та бажання.

Ви використовуєте слово "повинен"

Будь-який примус і слово "повинен" відбиває будь-яке бажання щось робити і всю щирість намірів.

Ви не віддаєте нічого натомість

Помилка, і не сама рідкісна. Пам'ятаємо про те, що гармонійні стосунки можливі лише, якщо обидва партнери готові віддавати. Проявіть більше любові, турботи, уваги, і побачите, наскільки більш чуйним стане чоловік.

Високі запити

Якщо ви вимагаєте від чоловіка забагато, цілком імовірно, що він просто не в змозі виконати прохання. Наприклад, адекватна вартість подарунку, на який ви можете розраховувати від партнера, становить приблизно 10% від його заробітку. Не варто чекати діамантове намисто від чоловіка з середнім заробітком.

Також читайте: Як зупинити напади тривоги: кілька простих вправ

Читайте також:За якими критеріями чоловіки оцінюють жінок

#стосунки
Більше новин:
Як зупинити напади тривоги: кілька простих вправ
14.07.2020 о 20:50
news photo
За якими критеріями чоловіки оцінюють жінок
08.07.2020 о 20:50
news photo
Чому у стосунках корисно брати паузу
07.07.2020 о 20:50
news photo
Як врятувати стосунки, які перетворилися на рутину
22.06.2020 о 20:50
news photo