Авторизація

Події
Акція проти незаконного видобутку піску. Пряма трансляція
22.07.2020 о 12:51
image

Зараз в Києві за адресою вулиця Промислова, 4, проходить акція проти незаконного видобутку піску. Кореспондент інфопростору «Є!» знаходиться  на місці подій та проводить пряму трансляцію. Присутні журналісти та активісти. 

Вантажівки з піском виїзжають кожні 4-5 хвилин та прямують на будівництва в Києві. Поки все спокійно.

Серед учасників протесту бачимо представників Асоціації видобутчиків піску та представників ГО "Стоп корупція" Приїхав автобус поліції.  

Наразі на акції близко 100 людей, але учасники підходять. 

Мають приїхати комунальники і знести паркан, що незаконно встановлений і за яким, власне, відбувається незаконний видобуток піску. 

Зараз активісти почали блокувати виїзд вантажівок. Поліція контролює перебіг подій. Вантажівки, які їхали по пісок, розвертаються і скоріш за все сюди вони приїжджати не будуть. Представники поліції вийшли до учасників акції. Вони просять звільнити проїзд для вантажівок. Першу автівку випустили до місця загрузки піску. Далі почали заїжджати пусті "Камази" на територію видобутку. 

На місці вже три автобуси з поліцією. Учасники акції увімкнули музику. Вони також очікують представників "Благоустрою" для демонтажу паркану. 

Акція проходить в мирному ключі. 

Зараз створюється затор з великогабаритних машин, яких не пускають активісти на загрузку. Колона збільшується. Незрозумілий принцип по якому активісти запускають вантажівки на територію, так як одні заїжджають, інші стоять в заторі. 

Вантажівку вже загружену піском не випускають активісти.

 

Наразі акцію завершено. Активісти перестали крокувати. Очікують представників "Благоустрою". 

Раніше також відбувалось блокування незаконного видобутку піску.

Також раніше повідомляли про протести за зелену енергетику. Представники зеленої енергетики мітингують під Офісом президента проти зниження тарифу.

Читайте також:В Києві знов протести. Пряма трансляція

#Протести#Закон#Видобуток#пісок
Більше новин:
Дайджест головних новин за 21 липня
21.07.2020 о 17:00
news photo
Дайджест головних новин за 17 липня
17.07.2020 о 17:00
news photo
Руки геть від мови. Пряма трансляція
17.07.2020 о 10:21
news photo
Тарас Кремінь: «Закликаю народних депутатів України не підтримувати і зняти з розгляду проєкт закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо навчання державою мовою в закладах освіти»»...
16.07.2020 о 13:27
news photo
Руки геть від мови. Пряма трансляція
16.07.2020 о 10:07
news photo
«Рано чи пізно Росія має розпастись»: скандальну заяву зробив експерт
15.07.2020 о 19:50
news photo