Авторизація

Події
В Україні побудують високогірний спортивно-туристичний комплекс
31.07.2020 о 16:10
image

30 липня представник австрійської гірськолижної індустрії Гернот Ляйтнер та керівник ОПУ Андрій Єрмак обговорили створення високогірного всесезонного спортивно-туристичного кластеру в Карпатах. Інформація про зустріч з’явилася на сайті Офісу Президента, пише «Є!» з посиланням на greenpost.ua.

Україна має унікальні ресурси та природу, а місце розміщення майбутнього кластеру – полонина Боржава з її розташуванням і транспортним сполученням сприятимуть розвитку туристичного потенціалу всього регіону, - сказав Ляйтнер.


Найближчим часом він сподівається, що зможе підписати меморандум, який ухвалять за результатами розробленого проєкту. Андрій Єрмак у свою чергу запропонував створити на базі Національної інвестиційної ради робочу групу щодо реалізації проєкту.

Боржава - це гірський масив на Полонинському хребті в Українських Карпатах, між річками Віча і Рікою. Розташований у межах Воловецького, Міжгірського, Свалявського, Іршавського і (частково) Хустського районів Закарпатської області.

Це популярне місце для відпочинку туристів із України та інших країн світу. На території Боржави знаходяться природоохоронні території та пам'ятки природи. Це заказник “Росішний”, заказник “Потік Оса”, заказник “Річанський” та водоспад Шипіт.

Читайте також: Колишня дача Януковича на Азовському морі стала військовою базою

Як ми писали раніше, 5 тисяч гривень замість бебі-боксів: як це працюватиме

#Україна#Спорт#Закарпаття#Будівництво#туризм#комплекси
Більше новин:
Колишня дача Януковича на Азовському морі стала військовою базою
30.07.2020 о 13:20
news photo