Авторизація

Події
Які знаки Зодіаку розбагатіють в серпні
01.08.2020 о 19:50
image

На щастя, ніхто не залишається обділеним, просто в різний час щастить різним знакам Зодіаку, пише «Є!»  з посиланням на tsn.           

Хто відчує себе улюбленцем долі і розбагатіє в кінці літа?

Телець (21.04 – 21.05)
Працьовиті Тельці виявляться ковалями свого щастя: їм пощастить працювати як в умовах максимально сприятливих для їхнього професійного зростання, так і для матеріального становища. Впоравшись з великим обсягом робіт і проявивши себе належним чином перед начальством, вони цілком зможуть розраховувати і на одноразову винагороду у вигляді премії, і на багаторазові виплати у вигляді підвищення зарплати. Цю можливість ні в якому разі не варто втрачати. В результаті матеріальний добробут Тельців значно покращиться, але безконтрольно витрачати зароблене все-таки не варто, в найближчому майбутньому вони знадобляться для великої і важливої покупки, тож варто покласти їх на рахунок у банку.

Рак (22.06 – 22.07)
Ощадливі та економні Раки можуть розраховувати на значні грошові надходження з різних джерел – починаючи від підвищення зарплати і отримання відсотків від депозитів (раніше це називалося "стрижкою купонів") і закінчуючи "гуманітарною допомогою" від колишніх коханих. Представники знаку отримають можливість не тільки не економити на необхідному, але і витратити значні суми грошей як на себе, дорогих, так і на рідних людей – насамперед дітей і батьків. На щастя, вони зможуть собі це дозволити – їхнє матеріальне становище буде надійним і стабільним. 

Лев (23.07 – 21.08)
Царственим Левам в останній літній місяць доведеться, образно кажучи, засукати рукави і працювати не за страх, а за совість. Начальство, виділивши їх серед інших співробітників, вирішить довірити їм масштабний проєкт. Якщо представники знаку блискуче з ним впораються, а сумнівів у їхній професійній спроможності ні у кого немає і бути не може, вони отримають шанс на підвищення по службі і, як наслідок, значне збільшення зарплати. Отримавши відповідну довідку з бухгалтерії своєї фірми, Леви з великою часткою ймовірності незабаром виконають свою давню мрію – придбають у кредит автомобіль або будинок за містом.

Козеріг (22.12 – 20.01)
Козероги справедливо мають репутацію працелюбів і цього разу не змінять собі: вони будуть працювати наполегливо і в результаті виконають і перевиконають всі можливі плани. Їхній запал не охолодить навіть той факт, що більшість оточення в цей час відпочиває – хто на приміській дачі, а хтось на одному з вітчизняних курортів – в горах або на морі. Не дивно, що безпосереднє керівництво оцінить зусилля Козерогів і заохотить солідною премією. Перш ніж витрачати її на власні потреби, необхідно розрахуватися з боргами, які накопичилися до цього часу. Ну а після цього можна ні в чому собі не відмовляти, одержаної суми вистачить якщо і не на все, то на багато що. 

Читайте також: Зіркове подружжя: Осадча та Горбунов полюбляють чистоту і порядок.

Читайте також:Астролог шокував прогнозом Зеленського і України на 5 років

#Україна#успіх#передбачення
Більше новин:
5 знаків зодіаку, яких чекає удача цього літа
01.06.2019 о 14:53
news photo
Дебати Порошенка і Зеленського: астролог дав несподіваний прогноз
11.04.2019 о 17:18
news photo
Пробудження вулкану в Індонезії: оголошено найвищий рівень небезпеки
20.02.2018 о 22:59
news photo
Перше у 2018 році сонячне затемнення: астролог розповів, на які знаки зодіаку подія вплине найбільше
15.02.2018 о 20:18
news photo
Що чекає на Україну в 2018 році: прогнози астролога
01.01.2018 о 22:32
news photo
21 серпня відбудеться найдовше в історії сонячне затемнення
15.08.2017 о 22:37
news photo