Авторизація

Київ
Представник компанії, яка забрала ванти з Подільського моста, спростував крадіжку і заявив про обшуки
08.08.2020 о 11:18
image

Поліція проводить обшуки в ТОВ Інжинірингова бруківка компанія, яка вивезла ванти із Подільсько-Воскресенського моста, що мер Києва Віталій Кличко назвав крадіжкою.

Про це повідомляє рух Чесно, пише «Є!».

Представник компанії Володимир Боліхов називає обшук грабунком, оскільки слідчі Подільського управління поліції вилучили у компанії не тільки всю документацію, а й оргтехніку і не дали можливості зробити опис вилученого.

 Він запевняє також, що ніякої крадіжки, про яку говорить мер, не було: ванти - власність ТОВ, яку вони вивезли на склад для охорони.

Боліхов в коментарі Чесно розповів, що генпідрядник ТОВ Еко-Буд-Трейд заборгував компанії майже 200 мільйонів гривень.

Але нам понад передоплату повинні майже 200 мільйонів гривень, бухгалтерія знає краще. Ми зробили дуже багато робіт, і клали асфальт, і робили водовідведення, і фарбували, робили деформаційні шви та інше. Коли нас рік тому приходили перевіряти, то на мосту працювало 185 працівників, - заявив він.

Боліхов надіслав копію листа, датованого 5 серпня, де йдеться про те, що 12 вант потребують охорони, оскільки невстановлені особи пошкодили їх упаковку.

Після того компанія прийняла рішення перевезти ванти на склад.

За словами Боліхова, вантажили ванти близько двох годин і за цей час ніхто не викликав поліцію.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко повідомив, що з будівельного майданчика на Подільсько-Воскресенському мосту вкрали 12 нових вант, які повинні підтримувати конструкцію.

Подільсько-Воскресенський міст будують вже 27 років, термін здачі постійно відкладають. Столична влада планує запустити рух по цьому мосту до кінця цього року.

Раніше стало відомо, що Зеленський доручив Кабміну мобілізуватися, щоб запобігти другій хвилі COVID-19

#Київ#Кличко#Крадіжка#Подільський міст