Авторизація

Шоу-біз та культура
Стартували зйомки українського трилера “Між нами”
10.08.2020 о 13:09
image

У Києві стартували зйомки психологічного трилера “Між нами”. Історія про сімейні стосунки і секрети, які їх руйнують. Тут – і тема повернення з війни, і протистояння батьки-діти, і проблема наркозалежності та насильства, передає видання Курс.

Як повідомляється, фільм став переможцем 11 пітчингу Держкіно і отримав 100% фінансування в розмірі близько 11 млн. грн. За жанром стрічка – психологічний трилер.

Головні герої – Саша і Захар – специфічне подружжя: вона – наркозалежна зі складним минулим, він – бізнесмен, повернувся з АТО.

Паралельна історія – родина лікарки-гінеколога у виконанні знаменитої франківчанки Ірми Вітовської.  Долі жінок переплітаються – і тут починається кримінал.

“Це, напевно, один з перших трилерів україномовних і так, відчуваємо весь тягар відповідальності. Хочемо зробити таку похмуру нуарну картинку”, – пояснює Юрій Дунай, співавтор сценарію.

Творці обіцяють, стрічка порадує не тільки якісною картинкою та акторською грою, а й багатошаровим змістом.

“Багато піднімається різних тем. В цьому якраз сила цього сценарію, цього фільму, тому що він певним чином задіває ключики, різні двері відкриває в кожному”, – переконаний Теодор Нещадим, другий режисер.

Ірма Вітовська показала себе в новій ролі і своєю історією проілюструвала не тільки сюжетну лінію у фільмі, а й одну з гострих проблем в українському суспільстві – насильство.

“На щастя, ці синці – це постійні знущання над героїнею в кіно..

2018 р. – понад 800 000 українських родин мали досвід насильства.. це зафіксовані випадки … але фактично, за певними припущеннями, що навіть понад 1 500 000… Тут мова не тільки про жінок, а й про чоловіків, і що найстрашніше – про дітей (((

Та насправді , жінки складають найбільшу частку.. Це не тільки сексуальне і фізичне насильство, як випадки, що вражають останнім часом всіх нас((( , але й моральне та економічне насильство в родинах…Не мовчати! Головне – не носити в собі!

Та головне сьогодні – не бути БАЙДУЖИМ, коли чуєте крик, зойк, заклик , підозрілі дії чи поведінку пригніченої жінкидитиничоловіка, якого десь ведутьвезутьтримають! Адже завтра на їх місці можете бути і Ви!Я рада, що можу зіграти це в кіно”, – пише на своїй сторінці у мережі Ірма Вітовська.

Зйомки трилера “Між нами” триватимуть до кінця літа. Далі фільм вирушить фестивалями. На великих українських екранах з’явиться  не раніше кінця наступного року.

Нагадаємо, у мережі з’явився перший трейлер повнометражного анімаційного фільму "Гулівер повертається". Ролик опубліковано на Youtube-каналі компанії B&H Film Distribution, яка займається дистрибуцією картини.

Як ми писали, документальний фільм «Віддалений гавкіт собак» про хлопчика, який живе на Донбасі під час бойових дій, став номінантом американської телевізійної премії «Еммі». Стрічка спільного виробництва Данії, Швеції та Фінляндії про Україну потрапила до категорії «Видатний документальний фільм про сучасні події» (Outstanding Current Affairs Documentary).

До речі, Голлівуд вперше придбав український фільм: з'явився моторошний трейлер стрічки Let it snow.  Англомовне відео з'явилось на ютубі та одразу ж привернуло увагу користувачів мережі.

#Україна#Культура#Фільм#трилер#гарні новини
Більше новин:
Найкращі фільми про Білорусь для перегляду на вихідні
09.08.2020 о 14:18
news photo
Освітян преміюватимуть за дистанційне навчання
07.08.2020 о 16:50
news photo
Американський Мін'юст вимагає конфіскувати у Коломойського нерухомість в США
07.08.2020 о 11:15
news photo
Документальний фільм про хлопчика з Донбасу номінували на «Еммі-2020»
07.08.2020 о 10:24
news photo