Авторизація

Політика
Зеленський представив нового керівника Головного управління розвідки
10.08.2020 о 13:36
image
Президент Володимир Зеленський представив колективу Головного управління розвідки Міністерства оборони новопризначеного начальника ГУР Кирила Буданова.

Про це повідомляє пресслужба глави держави.

Потрібно посилити стратегічну та оперативну складові, вдосконалити аналітичну діяльність та якість отримуваної інформації», – сказав на представленні Зеленський.

Президент також наголосив на важливості опрацювання нової Національної розвідувальної програми на 2021-2025 роки. За його словами, у ній обов’язково мають бути закріплені такі ключові речі, як оснащення підрозділів сучасним озброєнням та технікою, перехід на стандарти НАТО у питаннях збору, обробки й надання розвідувальної інформації, запровадження сучасних підходів у підготовці особового складу.

 

Глава держави, окрім того, звернув увагу на важливість відродження бойового духу української воєнної розвідки і побажав воєнним розвідникам «завжди бути на крок попереду від наших ворогів».

Буданов своєю чергою зауважив, що сьогодні перед воєнною розвідкою України стоять завдання збільшення впливу розвідки у сфері міжнародних відносин, повернення тимчасово окупованих територій Донбасу та Автономної Республіки Крим і відновлення справедливості відносно осіб, які принесли війну на нашу Батьківщину. У цьому контексті він поставив перед собою завдання підвищити професійний рівень співробітників, запровадити нові технології, посилити аналітичну роботу з метою прогнозування ризиків і проводити спеціальні заходи.

Зазначимо, Спецслужби РФ ведуть спецоперації в Україні для зміни влади, - зовнішня розвідка.

Також радимо почитати: Міноборони: Намір РФ збільшити постачання зброї на Донбас свідчить про пряму збройну агресію.

Читайте також:Агент КДБ про підривну роботу в іноземних ЗМІ. Вперше українською

#Зеленський#керівник#Головне управління розвідки#кадрові зміни
Більше новин:
Кравчук пропонує надати Донецькій і Луганській областям статус ВЕЗ
04.08.2020 о 11:20
news photo
В СІЗО Одеси та Миколаєва відкрили платні камери. Що по чому?
02.08.2020 о 09:04
news photo
На Донбас з Росії прибули інструктори для проведення військових навчань
09.06.2020 о 18:50
news photo
Пожежа у Чорнобильській зоні триває четвертий день
07.04.2020 о 15:00
news photo