Авторизація

Економіка та бізнес
Власники малого бізнесу зможуть отримати 500 000 гривень на розвиток своєї справи
10.08.2020 о 15:23
image

В Україні 6 серпня стартував «Бізнес-трамплін» — проєкт ROZETKA та Visa з підтримки малого бізнесу. Головний приз — 500 000 гривень на розвиток власної справи. Крім того, 30 учасників проєкту отримають комунікаційну підтримку, а топ-10 стануть героями спецвипуску Fedoriv Vlog. 

Як подати заявку?

Подати заявку на участь до 13 серпня може будь-який представник українського малого бізнесу в галузі виробництва товарів, надання послуг або сервісу. Переглянути офіційні правила проєкту можна за посиланням.

За статистикою, від початку карантину третина власників малого бізнесу в Україні втратила до 50% прибутку і звільнила до 25% команди, –– коментує Владислав Чечоткін, співзасновник та CEO ROZETKA. — Ми хочемо, щоб у цей непростий час найкращі малі українські компанії могли рухатися вперед, розвиватися та відчувати підтримку. Ми запрошуємо до участі всіх: від виробників меду та меблів до видавництв і розробників софту».

Десятьох фіналістів визначить всеукраїнське голосування на сайті «Українська правда», а п’ятірку переможців обере журі. У його складі:Владислав Чечоткін, співзасновник та СEO ROZETKA; Віра Платонова, старший віцепрезидент Visa в Україні, Грузії, країнах СНД та Південно-Східної Європи; Андрій Федорів, засновник і CEO FEDORIV GROUP; Олег Гороховський, співзасновник monobank; Вікторія Тігіпко, засновниця та керівна партнерка венчурного фонду TA Ventures, президентка клубу приватних інвесторів ICLUB Global. 

Що відомо про проєкт?

Проєкт складається з таких етапів: 

6-13 серпня. Відбір учасників у соціальних мережах 

Представники малого бізнесу публікують на сторінках бренду у соцмережах фото або коротке відео, розповідають про себе, свій продукт і перспективи розвитку бізнесу. Також учасники мають заповнити заявку на участь у проєкті.

14 серпня. Визначення топ-30 

Команда проєкту відбирає 30 учасників, відео- або фотовізитівка яких була найбільш переконливою і відповідала вимогам, зазначеним в офіційних правилах проєкту. 

20-27 серпня. Відкрите голосування за топ-10 учасників

Топ-30 номінантів потрапляють у спеціальний проєкт на сайті «Українська правда» — для голосування широкої аудиторії. Читачі «Української правди» оберуть 10 найкращих проєктів.

25 вересня. Краш-тест від журі та зйомки у Fedoriv Vlog 

Про десятку фіналістів буде знято відеопроєкт, який виходитиме на офіційних сторінках ROZETKA та Visa у соціальних мережах. Крім того, вони будуть запрошені на краш-тест свого бізнесу перед професійним журі. Презентації будуть зняті командою Fedoriv Vlog і ляжуть в основу спеціального випуску, присвяченого проєкту.

28 вересня. Оголошення переможців

На сторінці проєкту з’являться імена п’ятьох переможців, яких обере журі. Вони отримають кошти на розвиток своєї справи:

1 місце — 500 000 грн; 2 місце — 350 000 грн; 3, 4, 5 місця — по 200 000 грн.

Як обиратимуть переможця?

Професійне журі обиратиме переможців за такими критеріями: 

Взяти участь у проєкті «Бізнес-трамплін»: https://rozetka.com.ua/business_springboard  

Нагадаємо, що стартували зйомки українського трилера “Між нами”.

Зазначимо, що кожен третій українець хоче відкрити свій бізнес, - опитування.

Читайте також:Голландець організував на Сумщині бізнес із вирощування салату

#Бізнес#підтримка#гарні новини#розвиток своєї справи
Більше новин:
Гарні новини
11.08.2020 о 11:00
news photo
Вибухи в Бейруті: стало відомо про 220 загиблих, більше 100 пропали без вісті
10.08.2020 о 10:08
news photo
З початку карантину в Україні встановили близько 400 рекордів
09.08.2020 о 19:50
news photo
Вибух у Бейруті: поліція допитала росіянина, корабель якого привіз селітру
07.08.2020 о 15:25
news photo
Гарні новини
06.08.2020 о 11:00
news photo