Авторизація

Резонанс
«Банкір Путіна» назвав усіх російських бізнесменів «рабами» Кремля - Daily Mail
05.03.2015 о 12:01
image

Після арешту активів Сергій Пугачов і його сім'я змушені жити на 10 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень.

Колишній «банкір Путіна» назвав себе «бідною людиною» і заявив, що не може утримувати себе і свою сім'ю на 10 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень, повідомляє Єдність.інфо з посиланням на Daily Mail.

Сергій Пугачов, засновник збанкрутілого в 2010 році Межпромбанка, заявив, що через арешт його активів йому стало складно утримувати свою сім'ю, а його дружина зазначила, що вони «просто виживають» на 10 тисяч фунтів на тиждень.

«Мене можна назвати бідною людиною. У мене немає грошей, щоб утримувати свою родину і майно, а це важливіше, ніж оплата юристів », - заявив підприємець.

 
Видання пише, що Пугачов відмовився від послуг британських юридичних фірм через нестачу грошових коштів. Втім, деякі визнали цей крок прийомом, для того щоб створити перешкоди британському правосуддю.
 
Сам Пугачов заявив, що став жертвою «політично мотивованого» захоплення активів російською елітою. Він також додав, що російське Агентство по страхуванню внесків загрожувало заподіяти йому і його родині «фізичну шкоду», якщо він не погодиться повернути гроші.
 
Видання нагадує, що російська влада оголосила Пугачова в міжнародний розшук.
 
У відповідь на це Пугачов назвав усіх російських бізнесменів «рабами» Путіна.

«Сьогодні в Росії немає приватної власності. Є тільки раби, які належать Путіну», - заявив підприємець, зазначивши, що якщо президент Росії щось хоче купити, то йому потрібно дякувати за те, що він хоче це купити, а не просто забрати».
#Путін#Кремль#Банк#підприємець