Авторизація

Політика
"Ми переможемо за будь-яких обставин", - Порошенко
11.03.2015 о 23:47
image

Про це заявив Президент України Петро Порошенко на зустрічі з делегацією Конгресу США, яка перебуває в Україні, повідомляє прес-служба Глави держави.

"Кожен українець розуміє, що ми боремося за свободу та демократію усього європейського континенту і, можливо, усього світу. Ми переможемо за будь-яких обставин. Ми захищаємо свою країну, захищаємо нашу свободу і демократію, але ми можемо це зробити набагато ефективніше, якщо будемо тісно координувати наші зусилля", - зазначив Порошенко.

Глава держави також поінформував делегацію Конгресу США про поступ політичних та економічних реформ в Україні та запевнив в їх незворотності. У свою чергу, конгресмени висловили всебічну підтримку процесу реформ в Україні. Вони наголосили на важливості реформування, в першу чергу, енергетичного сектору та розвитку АПК як пріоритетних галузей економіки.

Читайте також:Порошенко: мир Україні потрібен як повітря

Делегацію Конгреса США, яка відвідує Україну, очолює Родні Фрелінгусен. У складі делегації конгресмени Пітер Вісловскі, Кей Грангер, Кен Кальверт, Мерсі Каптур, Джон Картер, Стів Вомак, Стівен Ізраел та інші. У зустрічі з українського боку також взяли участь міністр фінансів Наталя Яресько, міністр закордонних справ Павло Клімкін, заступник глави АПУ Валерій Чалий.

#Війна#Порошенко#Україна
Більше новин:
Порошенко повідомив, скільки бійців загинуло в Дебальцевому
11.03.2015 о 15:07
news photo
Порошенко підписав закони, рекомендовані МВФ
11.03.2015 о 10:22
news photo
"Блок Петра Порошенка" змінить назву
10.03.2015 о 13:15
news photo
Порошенко розсекретив, про що розмовляє з Путіним
10.03.2015 о 09:15
news photo