Авторизація

Суспільство
Саакашвілі звільнив ще один пляж в Одесі
22.08.2015 о 17:20
image

Про це політик написав на своїй сторінці в фейсбуці, передає «Єдність».

За словами Саакашвілі, Злочевський побудував там свою віллу за рахунок Інфоксводоканалу.

Повідомляється, що екс-міністр заховав свої басейни від камер безпілотників, тому спочатку волонтери та активісти не знали, що там знаходиться вілла.

"Все місце дуже розкішно зроблено, так що одесити не повинні дивуватися збільшеним комунальним тарифам.",- наголосив Саакашвілі.

Політик розповів про золотих риб, грандіозні скульптури, що знаходяться на території вілли. Саакашвілі зазначив, що якби "у нас була прокуратура", власник вілли давно сидів би у в'язниці.

 

Приголомшливий пляж в Одесі прихопив колишній міністр Злочевський, який побудував свою віллу за рахунок Інфоксводоканалу. Господар вілли покрив басейни вілли маскуванням, щоб заховати їх від камер безпілотників, якими останнім часом одеські волонтери стали вивчати цю територію, а наших представників, які прийшли на місце, доглядачі вілли запевняли, що там розміщується всього лише лабораторія. Все місце дуже розкішно зроблено, так що одесити не повинні дивуватися збільшеним комунальним тарифам. Адже вони включають в себе і золотих риб і грандіозні скульптури, що прикрашають цю "наукову лабораторію". Якби у нас була прокуратура, власник цієї лабораторії давно сидів би в набагато більш скромному приміщенні. На початку (а вже кінець) літа, я відправив лист в муніципальні служби, більше місяця тому, а у них мабуть були невідкладні справи. Довелося знову нам самим пляж відкривати. Запрошую всіх одеситів і гостей там побувати.Потрясающий пляж в Одессе прихватил бывший министр Злочевский, который построил свою виллу за счёт Инфоксводоканала. Хозяин виллы покрыл бассейны виллы маскировкой, чтобы спрятать их от камер беспилотников, которыми в последнее время одесские волонтеры стали изучать эту территорию, а пришедших на место наших представителей, смотрители виллы уверяли, что там размещается всего лишь лаборатория. Все место очень роскошно сделано, так что одесситы не должны удивляться увеличенным коммунальным тарифам. Они ведь включают в себя и золотых рыб и грандиозные скульптуры, украшающие эту "научную лабораторию". Если бы у нас была прокуратура, владелец этой лаборатории давно сидел бы в гораздо более скромном помещении. В начале (а уже конец) лета, я отправил письмо в муниципальные службы более месяца назад, а у них видимо были неотложные дела. Пришлось опять нам самим пляж открывать. Приглашаю всех одесситов и гостей там побывать.

Posted by Mikheil Saakashvili on 22 серпня 2015 р.
#Одеса#Саакашвілі#пляж
Більше новин:
"Я одесит, я українець, я грузин, я європеєць",- Саакашвілі
21.08.2015 о 20:44
news photo
Два-три роки хаосу та розпад - Саакашвілі розповів про майбутнє Росії
19.08.2015 о 12:00
news photo
Саакашвілі впевнений, що Луганськ і Донецьк повернуться до складу України
19.08.2015 о 09:20
news photo
Саакашвілі на тренуванні нової патрульної поліції вразив гарною українською мовою (ВІДЕО)
18.08.2015 о 16:00
news photo
Саакашвілі прокоментував візит Путіна до Криму і порівняв його зі Сталіним
18.08.2015 о 14:24
news photo
Путін вважає, що українців принижують, коли призначають іноземних міністрів
17.08.2015 о 19:00
news photo