Авторизація

Політика
Ніхто не вірить, що в цьому залі є голоси для відставки Яценюка, - Тимошенко
15.03.2016 о 13:58
image

Юлія Тимошенко дала коментар стосовно виходу України з політичної кризи кореспонденту «Є!».

"Я вважаю, що сьогодні криза політична заведена буквально в тупик. Це тупикова ситуація. І мені здається, що лідерство у розв'язанні політичної кризи мусить брати на себе Президент країни. Тому що саме в таких ситуаціях, коли криза заходить у глухий кут, то якраз роль і місце Президента держави, лідера нації в тому, щоби кризу розв'язувати. Ми готові до переговорних процесів, але ми вважаємо, що спочатку треба відправити у відставку корумпований уряд. А після цього формувати нову коаліцію, технічний уряді докорінно міняти стратегію реформування країни"

На запитання щодо того, як Юлія Тимошенко може прокоментувати кандидатури Яресько та Садового на посаду Прем'єр-міністра, лідер ВО "Батьківщина" відповіла: 

"Ми вважаємо, що зараз не іде конструктивна дискусія по новому уряду, по новому Прем'єр-міністру серед всіх фракцій парламенту лише тому, що ще працює і не відправлений у відставку цей уряд. І поки Прем'єр-міністр сидить на своєму кріслі, вести переговори про те, як формувати новий уряд, просто є нелогічним. Тому що ніхто не вірить, що в цьому залі є голоси для відставки Яценюка і його оточення. Тому що парламент клановий, парламент представлений олігархією, їх в парламенті більшість і тому ніхто не вірить, що вони знімуть свого ставленика - Яценюка. І тому не ведеться дискусія, яким має бути новий Прем'єр-міністр"
#Яценюк#Відставка#Тимошенко#олігархи#Парламент#політична криза