Авторизація

Київ
Петро Пантелеєв розповів, з якої причини відбувались нещасні випадки на київських пляжах
03.06.2016 о 17:47
image

9 київських пляжів вже пройшли перевірку, отримали необхідні санітарні паспорти, на них  можна відпочивати та купатися.  Про це повідомив сьогодні журналістам заступник голови КМДА  Петро Пантелеєв, передає кореспондент  «Є!»

У порівнянні з минулим роком добавився один пляж. Незабаром буде готовий до прийому відпочиваючих ще один пляж - на озері Райдуга, де наразі відбувається додаткова дезінфекція води. До початку сезону ми поставили на декількох пляжах додаткові туалети, придбали нову піскоприбиральну машину, - повідомив Петро Пантелеєв.

Крім того, до роботи на пляжах столиці готові команди  рятувальників, причому їх кількість збільшилася у порівнянні з минулим роком.

Всіх запрошуємо на відпочинок, пляжі готові. Тільки будьте обережні. Зокрема, з алкоголем, який бажано взагалі виключити при відпочинках на пляжі. Тому що минулого року всі нещасні випадки на воді , у тому числі – смертельні, були по’вязані з тим, що люди перебували у нетверезому стані, - зауважив заступник міського голови.
Читайте також: Порушення благоустрою у київських зонах відпочинку фіксуватиметься на мобільні телефони
Читайте також: У лісах навколо Києва встановлені відеокамери
Читайте також: Стало відомо, де у Києві можна «законно» посмажити собі шашлики
#Київ#КМДА#пляж#Пантелеєв
Більше новин:
Порушення благоустрою у київських зонах відпочинку фіксуватиметься на мобільні телефони
03.06.2016 о 16:50
news photo