Авторизація

Шоу-біз та культура
Кіркорова викликали на допит
30.11.2016 о 15:43
image

А пранкери Вован і Лексус, через яких власне й виникла уся ця ситуація, вважають себе посередниками між російським і французьким артистами.

Як пишуть "Дни.ру", Кіркоров прибув до Головного слідчого управління МВС по Москві для дачі показань, передає «Є!». А найближчим часом з правоохоронцями поспілкується й Маруані.

Однак справу ані проти Філіпа, ані проти Дідьє ще не порушено. Усі заходи поки проходять в рамках дослідчої перевірки.

Та до спілкуванням зі слідчими Кіркоров уже встиг розповісти "свою правду" про плагіат пісні "Жорстока любов". Саме ця композиція, на думку Маруані, є переробленою версією його композиції "Symphonic Space Dream".

"Все виглядає абсурдним. При чому тут звинувачення на мою адресу, коли у пісні є автор?" - заявив Кіркоров, якого цитує "Газета.ру".
"Чому раптом все це виникло після 15-річного виконання цієї пісні, яка звучала в міжнародних конкурсах, була у міжнародному ефірі? Чому раптом зараз?" - обурився Філя.

За словами Кіркорова, він ніколи не спілкувався з Маруані та його адвокатом ані по телефону, ані в листуванні. Та й узагалі вперше побачив їх у вівторок, 29 листопада. Співак зауважив, що в усьому винні пранкери.

Останні уже встигли прокоментувати ситуацію. Так пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров (Лексус) розповіли подробиці розмови з лідером групи "Space", пише "Лента.ру".

"Ми від самого початку зв'язалися з Маруані від "імені) Кіркорова, щоб дізнатися про його вимоги до співака. Маруані надіслав відповідь, що якщо Філіп хоче закінчити конфлікт, він повинен зробити Маруані "серйозну пропозицію". Якщо вона не влаштує француза, то той продовжить судове переслідування артиста в Росії і США", - сказав Вован.

За словами пранкера, коли мова зайшла про мільйон євро, Маруані висловив готовність зустрітися з російським співаком в Москві. Потім він збирався влаштувати прес-конференцію, щоб повідомити, що претензій до Кіркорова в нього немає.

"Після цього ми передали всю переписку стороні Кіркорова, щоб ті вирішили, йти на мирову з Маруані або продовжувати судитися. Тобто ми виступили посередниками між сторонами, щоб врегулювати конфлікт", - додав пранкер.

Нагадаємо, раніше лідер "Space" звернувся до суду з позовом проти Кіркорова про захист авторських прав на суму більше 75 мільйонів рублів.

#допит#Кіркоров#підозра
Більше новин:
Лідер французького гурту Space Дідьє Маруані був затриманий у Москві
30.11.2016 о 09:38
news photo
Курс валют на 29 листопада
29.11.2016 о 09:20
news photo
Наречений Джамали показав, як вона танцює під хіп-хоп (відео)
28.11.2016 о 17:53
news photo
«Мавпа і орел» - група «Ленінград» випустила новий кліп (відео)
28.11.2016 о 17:33
news photo