Авторизація

Україна
«Я за мир, і мені плювати, Росією це назвуть чи Україною»: сестра нареченої Лещенка
27.01.2017 о 18:20
image

Сестра нареченої нардепа Сергія Лещенка Олеся Щекотихіна видалила зі своєї сторінки у соцмережі пост з фотографією російського президента, через який здійнявся скандал. Телефоном Олеся пояснила, що зробила це лише аби захистити своїх рідних від уваги журналістів. Насправді ж, стверджує, цей репост та підписка на сепаратистські групи жодним чином не свідчить про її політичні погляди, передає «Є!», посилаючись на ТСН.

"Це не 2015-м і не 2016-м роком репости зроблені. Докопалися до 2012 року, до 2014 року, коли не було ані Лещенка, ані війни, ані розбірок між Україною та Росією. В мене достатньо фотографій і з вінком українським, і з вишиванкою, яка мені подобається. Але ж це нікому не цікаво. Цікаво там, де репост з Путіним. А там Путін лише на картинці, а по тексту там новини Донбасу, коли там бомбили, які я більше ніяк не могла дізнатись. До Криму я приїхала з Донецька. Я трьох дітей там народила, звичайно мене хвилювало, що там відбувається. І в Криму я могла подивитись новини лише завдяки оцьому пабліку "русскіє онлайн". І вже два роки я на цю сторінку не заходила. Якщо б я цього року там зайшла та зробила репост, тоді дійсно мене можна було назвати зрадницею чи якось ще", - розповіла Олеся.

Нині ж, каже, потреби у цих новинах не відчуває, адже має супутникове телебачення, де дивиться і українські, і російські канали. Сестра Топольської впевнено каже, що живе в Україні, проте має друзів у Донецьку, які мають сепаратистські погляди.

"До мене дзвонили друзі, ярі ДНРівці, яким у соцмережах пишуть, розпитують, чи мене знають. Вони шоковані. Я їм сказала – ні з ким не спілкуйтесь, бо будуть питатись про Лещенка, про Настю, про всіх інших", - каже Щекотихіна.

Загалом, каже Олеся, не прославляє ані Росію, ані Україну, тільки сподівається, що конфлікти скінчаться і вона зможе спілкуватись з родиною без кордонів.

"Мій рідний батько живе в Луганську, моє рідне місто – Донецьк, мама та сестра живуть у Києві, а мій чоловік є корінним кримчанином. Мені на кордоні, коли їжджу, кажуть – ви зібрали всі стратегічні міста. Моя особиста думка – я за мир в усьому світі. І мені плювати – Росією це назвіть чи Україною, мені фіолетово, мені найголовніше – щоб всі жили у мирі та дружбі", - запевняє жінка.

З сестрою Настею, стверджує, про політику ніколи не говорить, і на материкову Україну з Криму їхати не збирається, адже ще у 2000 році вони придбали будинок, де їм добре живеться, і зривати трьох дітей з насидженого місця не хоче. Загалом, каже Олеся, за української влади їй в Криму жилося комфортніше, хоча зауважує, що "за Росії" краще ремонтують дороги та школи.

Примітно, що це не перший скандал, який виникає довкола Анастасії Топольської. Раніше вона називала українців "жалюгідними малодушними пришелепками" за реакцію на  катастрофу російського Ту-154 над Чорним морем. 

Також вона назвала "дебілами" депутатів Верховної Ради, які голосували за закон про українські квоти на музику в радіоефірі. Серед тих, хто віддав свій голос "за", був і її коханий - нардеп Сергій Лещенко. Згодом Топольська вибачилася за бурхливі емоції. 

#Україна#Росія#Лещенко#сестра
Більше новин:
«Жодних ''болючих компромісів'' з Путіним» - виступ нардепа Лещенка у Давосі
19.01.2017 о 14:25
news photo
Хто із нардепів прийшов на український сніданок до Пінчука?
19.01.2017 о 10:51
news photo
На Вінничині чоловік потрапив у лікарню через матір
04.01.2017 о 05:15
news photo
Нардеп Лещенко зробив пропозицію своїй дівчині в новорічну ніч
01.01.2017 о 09:40
news photo
Нардеп забрав із села дитячий майданчик після програних місцевих виборів
29.12.2016 о 13:08
news photo
Перше засідання суду у справі про квартиру Лещенка не відбулося
29.12.2016 о 11:50
news photo