Авторизація

Суспільство
Лобода в Росії буде вручати премії забороненим в Україні артистам
25.05.2017 о 12:29
image

Українська співачка Світлана Лобода продовжує гастролювати та заробляти гроші на території РФ. В суботу, 27-го травня, разом з уродженцем Донецька Олександром Реввой, який зараз виступає в образі співака Артура Пірожкова, буде вести премію музичного телеканалу RU TV, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Про це Лобода повідомила на своїй сторінці в Instagram. На офіційному сайті Ревви підтверджують інформацію про те, що він виступить у ролі ведучого шоу. Крім Лободи брати участь у проведенні церемонії будуть Філіп Крикоров і Олена Сєвєр.

Варто зазначити, що і серед запрошених на премію артистів є українські виконавці. Гостями церемонії будуть заборонені в Україні зірки, яких СБУ внесло в "чорний список" за виступи в окупованому Криму і "ЛДНР".

 

На сайті російського телеканалу повідомляється, що церемонію відвідають: Філіп Кіркоров, LOBODA, Ольга Бузова, Микола Басков, Ані Лорак, Сергій Жуков і група "Руки Вверх", "Время и Стекло", Юліанна Караулова,A’STUDIO, Олексій Воробйов, Мот, Єгор Крід, Віра Брежнєва, Валерій Меладзе, Елка, MBAND, ВладиМир, ЮрКисс, Олена Північ, Саті Казанова, Мітя Фомін, Дмитро Колдун, Анна Плетньова, Uma2rman, Quest Pistols Show, Олена Темнікова, Артур Пірожков, Макс Барських, Настя Задорожна, Анна Сєдокова, Аніта Цой, Джиган, Dенис Клявер, Дискотека Аварія, Сергій Лазарєв, Влад Соколовський, Дакота, Наргіз, SEREBRO, Нюша, Марія Вебер, Artik & Asti, Олексій Малиновський, Сергій Звєрєв, A-Dessa, МакЅим, Burito, 5sta family, Natan, The Jigits, Зара.

Читайте також:Співачка Анна Седокова збирається заміж втретє (фото)

#Україна#Росія#Лобода#нагороди
Більше новин:
«Я чула тільки дитячі крики», - повідомляє очевидець теракту у Манчестері (відео)
23.05.2017 о 18:33
news photo
Напад у Манчестері був терактом, особа смертника відома, - Прем’єр Британії
23.05.2017 о 14:37
news photo
Співачка Аріана Гранде призупинила гастролі через теракт на своєму концерті в Манчестері
23.05.2017 о 11:49
news photo
Дружина Вороненкова про мотиви Путіна при анексії Криму
23.05.2017 о 03:54
news photo
Селін Діон довела глядачів до сліз виконанням свого хіта: зворушливе відео
22.05.2017 о 22:59
news photo
На Євробаченні замість Руслани повинна була виступити Леді Гага
22.05.2017 о 10:35
news photo