Авторизація

Події
Дружина Тігіпка заявила про громадянську війну в країні (фото, відео)
22.06.2017 о 12:05
image

Президент Одеського міжнародного кінофестивалю Вікторія Тігіпко заявила, що у нашій країні іде громадянська війна, і саме тому багато світових кінозірок бояться до нас їхати.

Про це пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Такі слова прозвучали від жінки Сергія Тігіпка під час прес-конференції 21-го червня.

Пояснюючи складнощі привезення зірок на ОМКФ, пані Вікторія двічі назвала російську агресію в Україні "громадянською війною".

"У нас війна, і для них усе це дуже страшно. Агенти досі не хочуть везти, розмови ж не з зірками, ми знаємо, що є українські ознаки у багатьох зірок. Але, на жаль, ми з ними спілкуємося не на напряму", - сказала Тігіпко.
 
"Це люди, навколо яких - величезний бар'єр агентів, а для них - проста річ: у нас країна, в якій всередині є громадянська війна, у нас невирішений конфлікт. Тому, на жаль, вони після цього навіть не розмовляють", - заявила вона.
"Тому треба набратися терпіння. І розуміти, що, привозячи 300 іноземців в країну, де громадянська війна, це дуже серйозна перемога всієї команди кінофестивалю", - підсумувала президент ОМКФ.

Після того, як слова Тігіпко викликали суцільне обурення у соцмережах, вона схаменулася та взялася пояснювати, що саме мала на увазі.

"Хочу роз'яснити непорозуміння, яке виникло в ході сьогоднішньої прес-конференції. Розповідаючи про складнощі запрошення іноземних зірок і кінопрофесіоналів, я відзначила, що основна перешкода полягає в тому, що вони і їх агенти сумніваються в своїй безпеці. Однак, мої слова були витлумачені поза контекстом", - написала Тігіпко у Facebook.
 
"Я особливо підкреслю свою позицію: Україна піддалася агресії з боку Росії, через що на сході України вже понад три роки триває відкритий збройний конфлікт. Але ми повинні розуміти, що західні гості отримують інформацію про ситуацію з різних джерел - з медіа, з соцмереж, спілкуючись зі знайомими або рідше - з представниками посольств. Іноді ця інформація дуже суперечлива", - продовжила пояснювати Вікторія.
 Вікторія послалася на те, що іноземці чують інформацію про нашу ситуацію з різних джерел і часто викривлену
"Зарубіжні колеги в спілкуванні з нами транслюють безліч понять: війна, збройний конфлікт, громадянські зіткнення, антитерористична операція. По суті, я процитувала те, що ми чуємо від них всі ці роки. Зі свого боку ми вже кілька років проводимо роз'яснювальну роботу і з гостями, і з посольствами про реальну ситуацію, і про те, що і в Києві, і в Одесі безпечно", - запевнила вона.

До речі, як пише "Думская", славнозвісні одеські радикали після висловлювання Вікторії Тігіпко пообіцяли влаштувати неприємності фестивалю.

Читайте також:Нью-Йоркські журналісти представлять в Україні власний звіт по вбивству Шеремета

Читайте також:Збільшення мінімального страхового стажу для виходу на пенсію до 25 років буде з 2018 р., - Рева

#Війна#дружина#Сергій Тігіпко#висловлювання
Більше новин:
В Україні близько 50 тисяч яхт, катерів і човнів належать нардепам, колишнім депутатам і суддям (фото, відео)
20.06.2017 о 16:47
news photo
Рабінович про е-декларації чиновників: «В Україні сталася унікальна в світі легалізація награбованого»
20.06.2017 о 14:48
news photo
Народний фронт вимагає ввести візи з Росією задля безпеки держави
19.06.2017 о 12:49
news photo
Яценюк і Клімкін отримали ордени за безвізовий режим з ЄС
19.06.2017 о 12:25
news photo
Британський журналіст назвав головного «ворога» українців
18.06.2017 о 13:29
news photo
США вводять обмеження на фінансові операції із Кубою
17.06.2017 о 08:57
news photo