Авторизація

Спорт
Білорусам заборонили демонструвати на Паралімпіаді прапор Росії
31.01.2018 о 12:13
image

Збірна Білорусії отримала попередження про неприпустимість використання прапора Росії в ході проведення Паралімпійських ігор 2018 року в південнокорейському Пхенчхані. Про це в інтерв'ю виданню «Прессбол» розповів глава Паралімпійського комітету Білорусії Олег Шепель, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

«Нам вже прийшло офіційне попередження: навіть в готелі поза Олімпійським селищем ми не маємо права проводити будь-які публічні акції. Це одна з умов заселення в готель. Вперше в історії! Не знаю, правда, прийшов лист лише нам або всім делегаціям», — заявив Шепель.

Функціонер підкреслив, що на Паралімпіаді в Ріо-де-Жанейро в 2016 році збірна Білорусії підтримала російських спортсменів, відсторонених від змагань.

29 січня Міжнародний паралімпійський комітет продовжив відсторонення Паралімпійського комітету Росії, при цьому дозволивши російським спортсменам брати участь в Іграх 2018 року в якості нейтральних атлетів під паралімпійських прапором.

Збірна Росії не змогла виступити на Іграх-2016 в Ріо-де-Жанейро через призупинення членства в Міжнародному паралімпійському комітеті. Під час церемонії відкриття Ігор член білоруської делегації Андрій Фомочкін вийшов з російським триколором на парад спортсменів. Згодом Фомочкіна позбавили акредитації на Ігри.

Читайте також: «Найкрасивіший злочинець» прибув до Москви для зйомок в кліпі Бузової
#Росія#Білорусь#прапор#паралімпійці
Більше новин:
Додон: Молдова зникне, якщо вступить в ЄС
31.01.2018 о 10:51
news photo
«Мрія» - український літак: 7-річний українець знайшов помилку в Британській енциклопедії (відео)
31.01.2018 о 10:20
news photo
Курс валют на 31 січня
31.01.2018 о 09:20
news photo