Авторизація

Шоу-біз та культура
Вперше після 2-місячного перебування в лікарні Євгенія Власова розповіла про свою хворобу
04.02.2018 о 10:48
image

Українська співачка Євгенія Власова, яка два місяці тому потрапила в реанімацію, вперше після пережитого розповіла в інтерв'ю з Катею Осадчою для "Світського життя", як це з нею трапилося і що їй допомогло впоратися з усіма випробуваннями долі.

Артистку виписали з лікарні, і вона проходить реабілітацію після операції вдома. Євгенія зазначила, що почуває себе вже краще і впевненіше. У студію програми вона прийшла в короткій чорній сукні з квітковим принтом і в туфлях на підборах. Виглядала Власова добре.

Співачка розповіла, що їй приходило багато повідомлень від людей, які писали, що завдяки їй вони або їхні родичі піднялися на ноги.

"Чомусь для людей я стала якоюсь надією і мене почали називати "Вітер надії", хоча цю пісню я не дуже любила, тому що я написала її в такі депресивні свої періоди", - сказала Власова.

Євгенія розповіла, що до того, що трапилося з нею два місяці тому, вона була не готова.

"Ситуація 8 років тому (тоді співачка боролася з онкологією, - прим. ред.) мене не так вибила, як ця. До того я була трохи готова. Тому що це була призначена операція, це був призначений день. А тут абсолютно несподівано", - поділилася з Катею Осадчою Євгенія.

В той день Власова була в спортзалі: вона бігала, танцювала. За її словами, їй було не дуже добре, вона відчувала "щось дивне", але все-таки займатися пішла.

"Після того, коли я опритомніла після операції, я взагалі не зрозуміла, що відбувається. Чому стільки кіпішу? І через якийсь час хірург мені каже: "З десяти один виживає", - сказала Євгенія.

Власова зазначила, що веде здоровий спосіб життя і не робить нікому нічого поганого, тому не розуміє, чому це з нею трапилося.

"Якесь таке непевне відчуття внутрішнє, але крізь нього потрібно йти", - додала артистка.


Ще Євгенія сказала, що не могла сама надіти взуття. 

"Я тягнулася через біль, але якщо затриматися, то ви уявляєте, що це може бути?", - сказала співачка.

Також Власова розповіла, хто з зірок їй фінансово допоміг. Співачка зізналася, що одними з перших були Костянтин Меладзе, Світлана Лобода, Андрій Данилко та Віктор Павлік.

Крім того, їй допомагало багато людей, хто чим міг. Приміром, її консьєржки не захотіли брати з неї гроші за місяць оплати.

На питання Осадчої, в чому зараз полягає її реабілітація, Євгенія відповіла: "Зараз я спілкуюся з психологом багато. А фізично мені не дозволяють ні прес качати, нічого не можна".

Нагадаємо, українська співачка Євгенія Власова, яка після важкої операції вісім років тому, пов'язаної з онкологічною хворобою, надовго зникла з великої сцени, в кінці листопада знову опинилася в лікарні. Тоді їй зробили чотири операції. Власова знову опинилася в лікарні із-за наслідків хірургічного втручання та хіміотерапії. 

Читайте також: Полякова та Винник - найкрасивіші українці за версією VIVA
#інтерв'ю#хвороба#Катя Осадча#власова євгенія
Більше новин:
За минулу добу російські найманці 5 раз відкривали вогонь по українських позиціях - штаб
04.02.2018 о 10:17
news photo
Полякова та Винник - найкрасивіші українці за версією VIVA
03.02.2018 о 00:37
news photo
Євгенія Власова вперше після хвороби з'явилася на публіці (фото)
02.02.2018 о 17:30
news photo
Жінка стала зіркою інтернету через випадкове фото з Бейонсе
01.02.2018 о 15:32
news photo