Авторизація

Війна
Семенченко скликає на з'їзд "нову еліту" України
07.02.2015 о 09:43
image

Якщо у нас не буде Плану порятунку країни, дива не станеться, скільки життів ми не віддали на фронті і не поклали сил в тилу. Представникам батальйонів, волонтерських організацій, громадським активістам, розуміючим куди ми котимося, пропонують зібратися, обговорити ситуацію і зробити перший крок.

Адже саме з нього починається шлях у тисячу літ. Про це на своїй сторінці в Facebook написав нардеп Семен Семенченко, передає Є! Єдність.інфо

Екс-комбат "Донбасу" закликав не затягувати час, і в найближчі кілька днів зібратися їм в лікарні Мечникова, де він зараз проходить лікування разом з Дмитром Ярошем.

"Що буде далі з Україною? Багато громадян дадуть відповідь " що завгодно лише б це скінчилося ". Деякі скажуть "ми переможемо". Хто відповість "не знаю ". Ми не можемо собі такого дозволити.

З Україною пов'язаний зараз складний клубок геополітичних інтересів США, Євросоюзу, РФ і навіть Китаю. Я вважаю, що всі ці настання, прихід оппоблока у ВР, теракти, сепаратистські виступи в Харкові і Одесі, переговори в Мінську, Нормандії, у чорта на куличках - все це тактика.

Читайте також: Ярош хоче створити Добровольчий український корпус

Буде ще й колосальне вкидання грошей на місцеві вибори і зростання інформаційної кампанії до небувалих висот і точкове знищення патріотичних лідерів і пошук "козлів відпущення" всередині системи. Це теж буде тактика. Стратегія - знищення України як держави. В якому вигляді його бачить Путін - по Дніпру або в межах ЗУНР або взагалі не бачить - питання десяте. Яку роль у геополітичних планах Росії, розрахованих на десятиріччя, грає знищення нашої незалежності та державності - справа двадцята.

Чи допоможе все це Росії врятуватися від системної політичної, адміністративної, демографічної, економічної, культурної кризи, яка явно близько - нас взагалі не повинно цікавити.

А що нас повинно цікавити? Чи нинішні "Еліти" стоять у реальних важелів економічної і політичної влади ПЛАН порятунку країни? Чи це просто спроба максимально можливо "покермувати" економічними процесами поки ще є де? А що будемо робити ми? Ті сили, які породив Майдан, але які не знайшли поки політичної субьектності, не стали новими "елітами"? Реальними захисниками і будівничими держави Україна?

Нам зараз найбільше довіряє суспільство: добровольцям, волонтерам, цивільним активістами не продався за шматок неважливо чого. Треба збиратися і міцно думати. Практика без теорії мертва, бо не має перспективи.

Читайте також: Ярош пригрозив підірвати гранату в Раді (відео)

Якщо у нас не буде Плану порятунку країни - дива не станеться, скільки б життів ми не віддали на фронті і не поклали сил в тилу. Представникам батальйонів, волонтерських організацій, громадським активістам розуміючим куди ми котимося пропоную зібратися, обговорити ситуацію і зробити перший крок. Адже саме з нього починається шлях у тисячу літ. Пропоную зібратися в Дніпрі, в лікарні Мечникова. Тут киснем ми з Дмитром Ярошем. Думаю тягнути нічого - протягом декількох днів. Пишіть в лічку. Все просто", - йдеться в повідомленні.

#Ярош#АТО#Війна#Україна#Семенченко#скликання
Більше новин:
Ярош хоче створити Добровольчий український корпус
07.02.2015 о 01:28
news photo
На Донбасі загинув "особистий ворог Путіна" Іса Мунаєв
02.02.2015 о 19:00
news photo
"Бережи руку, Сєня" - відео пораненого Семенченка
02.02.2015 о 14:18
news photo
В районі Вуглегірська загинули четверо бійців «Донбасу», в Семенченка - контузія
01.02.2015 о 11:14
news photo
Поранений Ярош збирається повернутися на фронт (відео)
27.01.2015 о 12:23
news photo