Авторизація

Політика
«На Молитовний сніданок до США полетіли близько 60 нардепів» - Юрій Бойко
08.02.2018 о 11:19
image

Фракція "Опозиційного блоку" не поїхала на Молитовний сніданок до США, але близько 60 нардепів відправились брати участь у заході. Про це повідомив журналістам у кулуарах Верховної Ради співголова фракції "Опозиційний блок" Юрій Бойко, передає кореспондент «Є!»

"Ми вважаємо, що це суто релігійна внутрішня справа Америки, і намагання використати це у політичних цілях не є правильним", - висловив думку нардеп
"Сьогодні будемо питати, чи оформлене у цих нардепів відповідним чином відрядження, і за який кошт вони туди поїхали", - зауважив Юрій Бойко.


Він нагадав, що вчора була достроково зачинена парламентська сесія через відсутність людей у сесійній залі та висловив припущення, що сьогодні можлива подібна ситуація.
На запитання журналістів, чи є користь для України через те, що така кількість нардепів відправилась на Молитовний сніданок, і чи можуть вони щось запропонувати американським партнерам, політик відповів:

"Наша країна і політики перш за все повинні пропонувати щось власному суспільству, власним громадянам. Проте у парламенті немає доброї волі для роботи на потребу людей. Я вважаю, що головна проблема цього парламенту - це те, що він не розуміє проблем економіки і проблем економічної й політичної стабільності. Тому така низька довіра до парламенту - 4 %"", - уклав Юрій Бойко.


Нагадаємо, народні депутати полетіли до США на щорічний молитовний сніданок за участі президента Дональда Трампа. Вчора через напівпорожню сесійну залу парламенту спікер Андрій Парубій достроково закрив засідання.

Читайте також: Що на Молитовному сніданку роблять нардепи, мета яких - зробити селфі з Трампом? - Леонід Ємець
#США#Нардеп#Юрій Бойко#молитовний сніданок
Більше новин:
Ляшко хоче скоротити чисельність депутатів
07.02.2018 о 16:04
news photo
Яценюк у США обговорює вибори президента Росії в окупованому Криму
07.02.2018 о 11:45
news photo
Депутат Рибалка прокоментував ситуацію щодо сплати аліментів на дитину
06.02.2018 о 22:17
news photo
Відповідальність за загострення українсько-польських відносин лежить на польській стороні - нардеп
06.02.2018 о 14:20
news photo
Розпочалась робота восьмої сесії Верховноі Ради VIII скликання
06.02.2018 о 10:50
news photo