Авторизація

Світ
З'явилося відео нової пригоди зачіски Трампа (відео)
08.02.2018 о 14:30
image

Перука, пересаджене волосся, операція на лисині - зачіска президента США Дональда Трампа вже не перший рік не дає світові спокою та породжує найбожевільніші плітки і теорії. Про це пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Свіженький матеріал американський керманич підкинув людям днями, коли піднімався по трапу в літак під поривами сильного вітру. Чуприна Трампа від того тріпотіла і здіймалася вгору, оголюючи потилицю та скроні політика. Із відео, яке потрапило в мережу, складається враження, ніби там фактично голий скальп.

 

Що то за чудасія, видання The Guardian спробувало дізнатися в керівника клініки з відновлення волосся доктора Алана Баумана, котрий особисто зустрічався з Трампом, хоча й не лікував.

"На мою професійну думку, я вважаю, що попередньо він проходив деякі процедури з трансплантації волосся у фронтальній частині", - сказав Бауман, підкресливши, що відео могло бути відредаговане.

Також лікар припускає, що Трамп застосовує певні препарати для стимулювання росту волосся або проходить процедури з так званим лазерним шоломом, який легко може ховатися під бейсбольним кашкетом, який часто носить американський керманич.

Бауман не думає, що Трамп використовує перуку чи якісь накладки з волосся. Лікар певен, що чуприна в президента таки своя.

Нагадаємо, зачісці політика присвятив чимало уваги у своїй скандальній книзі "Вогонь і лють: Усередині Білого дому Трампа" письменник Майкл Фулфф. Зокрема там ішлося про хірургічне "стягнення" лисини політика та пояснювалася причина дивного жовтого кольору його волосся.

Як відомо, щоби переконати людей, що його волосся справжнє, Трамп неодноразово давав його мацати. Але "витівки" його зачіски, котра час від часу то з'їжджає набік, то стає під дивним кутом усе одно викликають у світу великі сумніви. І, звісно, про Трампа і його волосся є сила-силенна фотожаб і пародій.

Читайте також:Янукович бурхливо зреагував на дозвіл суду на заочне розслідування у справі Євромайдану

#США#Зачіска#Президент#Дональд Трамп
Більше новин:
Кличко підбив підсумки роботи столичної адміністрації в 2017 році та окреслив плани на цей рік
08.02.2018 о 12:38
news photo
Доба в АТО: 17 обстрілів, 1 поранений
08.02.2018 о 09:07
news photo
Опубліковано рейтинг біткойн-мільйонерів
07.02.2018 о 21:18
news photo
12 лютого до України прибудуть представники МВФ
07.02.2018 о 20:36
news photo
Великий піст 2018: календар харчування на кожен день
07.02.2018 о 18:54
news photo
Суд продовжив арешт Зайцевій і Дронову на 2 місяці та призначив перше засідання по суті на 19 лютого
07.02.2018 о 16:33
news photo