Авторизація

Події
Адвокати Януковича наполягають на балістичній експертизі куль, якими стріляли у силовиків на Майдані
13.02.2018 о 06:38
image

Адвокат колишнього президента Віктора Януковича опублікував фото куль, якими, за твердженнями адвокатів, стріляли у правоохоронців під час подій на Майдані. Відповідні фото опублікував на своїй сторінці в Facebook адвокат Януковича Віталій Сердюк.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

У компанії "АВЕР ЛЕКС", де працює Сердюк заявляють, що "є підстави вважати" що цими кулями стріляли із зброї, яку раніше викрали з приміщень правоохоронних органів Західної України, передає УП.

"Ми оприлюднюємо фото 2 куль з пістолетів "Макарова". Вони були вилучені зі спецтехніки, яка прикривала бійців Міністерства внутрішніх справ під час їхнього відступу з вулиці Інститутської 20 лютого 2014 року. Це було задокументовано", - йдеться в повідомленні.

 Адвокати зазначають, що ці кулі лише частина зібраних ними доказів. За словами Сердюка, захист хотів просити суд призначити балістичну експертизу щодо куль. Однак пізніше двох адвокатів - Олександра Горошинського і Ольгу Просянюк усунули з процесу. Сердюк стверджує, що усунуті адвокати прийшли на судове засідання із "великою кількістю доказів, які свідчать про причетність представників теперішньої влади до розстрілів на Майдані". 

"Силове усунення адвокатів та відмова прийняти зібрані ними докази причетності представників теперішньої влади до розстрілів мітингуючих і правоохоронців на Майдані 20-го лютого 2014 є однозначною підставою оскарження такого рішення суду в ЄСПЛ", - додав Сердюк.
Читайте також: Суд вирішив примусово доправити ватажків ОРЛО Ігоря Плотницького, Олександра Гурєєва та Андрія Патрушева
#Адвокат#Янукович#експертиза#куля
Більше новин:
Суд вирішив примусово доправити ватажків ОРЛО Ігоря Плотницького, Олександра Гурєєва та Андрія Патрушева
12.02.2018 о 23:16
news photo
У військовій прокуратурі сповістили про погрози зброєю з боку адвокатів Шепелева
10.02.2018 о 02:39
news photo
На Одещині голова сільради вимагав 8 тисяч доларів хабара за видачу земельної ділянки
09.02.2018 о 23:16
news photo
Місія ОБСЄ потрапила під обстріл на Донбасі
03.02.2018 о 12:02
news photo
Янукович-молодший прибув до Донецька - ЗМІ
16.03.2015 о 12:37
news photo