Авторизація

Події
Літак Ryanair приземлився у Києві
21.02.2018 о 23:58
image

В Україні приземлився літак Boeing 737-800 ірландської авіакомпанії Ryanair. Це сталося в міжнародному аеропорту "Бориспіль" увечері 21 лютого.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

На борту літака – представники керівництва авіакомпанії. Загалом – до п'яти осіб разом з екіпажем. Це не комерційний рейс. Вони прилетіли на завтрашню зустріч із міністром інфраструктури Володимиром Омеляном. У Києві відбудуться фінальні переговори щодо початку роботи лоукостера в Україні. Зокрема, йдеться про початок польотів до аеропортів "Бориспіль" та "Львів". 

Раніше повідомлялося, що польоти до Львова вже узгодили. А ось із "Борисполем" є питання. Керівництво аеропорту та міністерство узгодило з компанією ключові показники, але щоб Ryanair зайшов до України, Кабмін має узгодити фінансовий план аеропорту, який був поданий на розгляд уряду в грудні минулого року.

Це вже другий приліт літака Ryanair до Києва. У березні 2017-го повітряне судно приземлялося в "Жулянах" – коли сторони оголошували про початок польотів до України. Проте через чимало неузгодженостей Ryanair відмовився від ідеї, а потім його таки вмовили.

#Київ#Авіакомпанія#RyanAir#приліт