Авторизація

Суспільство
У Греції заарештували українського музиканта за перевезення нелегалів
12.03.2018 о 09:57
image

У Греції затримали солістка івано-франківської групи Familia Perkalaba Сергія Шваюка за перевезення нелегалів. Про це пише Тримай Kurs, передає «Є!» із посиланням на Українські новини.

"Наш вокаліст і трубач Серьога сидить зараз в грецькій в'язниці, чекає вироку. Боремося разом з нами бореться міжнародний юрист Ігор Руденко, за що ми йому застигли в поклоні. Почитайте і подумайте за пацанів добре, загальна енергія допомагає. Кому не важко, то і помоліться, тому терміни ломляться скажені, але ми віримо і сподіваємося. Пацани не заслуговують цього", - написав у мережі продюсер Familia Perkalaba Олег Мох Гнатів.

Разом з Сергієм Шваюком заарештований ще один українець, коваль за фахом. Обидва українці були працівниками на іноземному судні.

Як стало відомо, Сергій поїхав на роботу - йому запропонували місце робітника персоналу, на судні. Судно йшло з Туреччини до Греції. На одній із зупинок на нього зайшли люди. Як виявилося потім - було 60 нелегалів, їх повинні були доставити до берегів Італії. Чоловік нічого про це не знав. В нейтральних водах судно затримала грецька поліція. Судно і всю команду заарештували за перевезення нелегальних мігрантів. Франківці перебувають в ув'язненні понад 7 місяців. Дата суду поки не призначена.  

Читайте також: Курс валют на 12 березня
#Українці#Арешт#Греція#мігранти
Більше новин:
У Барселоні протестували десятки тисяч прихильників незалежності Каталонії
12.03.2018 о 09:34
news photo